MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 181-216 af 859

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Krea-mix
  Magisk, 1 pk.
  54,95 DKK
  Indhold: Sticky Base, pailletter, pomponer, glitterpapir, mønsterpapir, metal piberensere, iriserende cellofan lametta, selvklæbende rulleøjne, sølvsnor og mosgummifigurer med glitter..

  Basissortiment med et mix af forskellige, tematiserede, kreative materialer, som opfordrer til fri fantasi og kreativitet. Oplagt som supplement i kombination med andre basismaterialer og -emner. Kreativ inspiration samt skabeloner medfølger på emballagen.

  Du kan anvende posens indhold på mange forskellige måder. Brug fx materialerne til fri leg og fantasi, hvor du laver figurer eller pynter forskellige emner, som genbrugsemballage, toiletruller, mælkekartoner og lign. med pomponer, chenille og nogle af de andre sjove hobbyartikler, du finder i dette sæt. Eller du kan anvende de forskellige skabeloner, der findes inden i emballagen og bruge sættet som et klippe-klistre-sæt. Kort sagt et rigtig godt sortiment med mange anvendelige basismaterialer til kreative udfoldelser. Pakken indeholder også Sticky Base, som er en multilim og modelleringsgel i et. Brugt som lim kan Sticky Base smøres på med fingrene på alle sugende og matte overflader såsom pap, karton, træ, pomponer, chenille og lign..

  Ud over de medfølgende materialer i den kreative kasse er det en god ide, hvis du har en saks til rådighed..

  inkl. inspiration,inkl. mønsterark
 2. Kreativt Minikit
  kanin, 1 sæt
  27,25 DKK
  Indhold: Silk Clay i 4 forskellige farver, styroporæg, plast øjne, glitter pompon og ophængssnor.

  Materialesæt til festlig påske ophæng med Silk Clay. Vejledning medfølger.

  Lav den sødeste påskeuro, med en nuttet kanin og tre gulerødder, af det bløde Silk Clay. Form Silk Clay rundt om styroporægget for at forme kaninens krop, og tilføj detaljer med pompon, øjne og Silk Clay. Det er en nem og hyggelig aktivitet, der er lige til at gå til. Samtidig træner man finmotorikken, og stimulerer den taktile sans..

  De små mini-kits er kreative materialesæt, der er nøje afstemt med mængden af materialer, så det er nemt at gå til opgaven. Der medfølger en visuel trin-for-trin guide på hver pakke, som barnet kan følge, og træne sin evne til at se og forstå sammenhænge. Der er også læring, i at bryde rammerne for det opstillede - se nye muligheder i det medfølgende materiale, og blot lade sig inspirere. I denne frie kreative proces, styrkes barnets tro på egne evner.
 3. Hultang
  hulstr. 2-4,5 mm, 1 stk.
  224,00 DKK
  Revolvertang med 6 forskellige hulstr. Egner sig bedst til kraftige materialer - fx læder og tykt pap
 4. Inspiration: v11650 Origami lilje

  Origami lilje foldes i papir efter trin vejledning. Med forsølvet tråd er et krokodillenæb sat fast om stilken, så blomsten let kan sættes på grene.

Varer 181-216 af 859

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.