MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 145-180 af 859

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Mini kreative sæt
  æg til ophæng, 1 sæt
  27,25 DKK
  Materialesæt til dekoration af hvide æg i mat plast med tusch. Inspiration medfølger.

  Dekorer de hvide æg med de medfølgende tuscher, i lige netop de farver og det design du ønsker. Fantasien kan her få frit løb, og samtidig trænes koordinationsevnen hvis man skal få mønstre og streger til at mødes. Selv de mindste børn kan være med i denne aktivitet, hvor de skaber og kreerer med deres frie fantasi som deres vigtigste værktøj..

  De små mini-kits er kreative materialesæt der er nøje afstemt med mængden af materialer, så det er nemt at gå til opgaven. Der medfølger en visuel trin-for-trin guide på hver pakke, som barnet kan følge og træne sin evne til at se og forstå sammenhænge. Der er også læring i at bryde rammerne for det opstillede, se nye muligheder i det medfølgende materiale og blot lade sig inspirere. I denne frie kreative proces styrkes barnets tro på egne evner.
 2. Inspiration: v13293 Figur af krympeplast som vedhæng til nøglering

  Nøgleringsvedhænget er en figur, lavet af krympeplast, hvorpå der er tegnet med Uni Posca tusch i sort og hvid. Hererfter er figuren udklippet og hullet med hultang, inden den er krympet i varm ovn.

 3. Rosetter
  diam. 8 cm, 160 g, 6 stk./ 1 pk.
  24,48 DKK
  Materialesæt til 6 stk. rosetter fra Vivi Gade. Pk. med 3 forskellige design a 2 stk. inkl. snor til ophæng (0,5 m)
 4. Inspiration: v1225 Figurer af Silk Clay på nøgleringe og sugekop

  Silk Clay vedhæng, Silk Clay er modelleret til små figurer og tilføjet nøgleringe, sjove øjne, fjedere, sugekopper, rhinsten

Varer 145-180 af 859

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.