MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 73-108 af 859

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Garnskål
  H: 7,5 cm, diam. 15 cm, 1 stk.
  285,00 DKK
  Praktisk udskåret og lakeret træskål med to huller og en spiral til at holde styr på garntråden. Passer til de fleste garnnøgler
 2. Fuglefoderhus
  H: 12,5 cm, dybde 14,5 cm, B: 11,5 cm, 1 stk.
  82,95 DKK
  Materialesæt til saml-selv foderhus af lyst træ. Vejledning medfølger.

  Byg det lille fine fuglefoderhus ved hjælp af lim og søm, og træn hånd-øje koordinationen og præcisionen. Følg vejledningen på bagsiden af pakken. Du kan vælge at dekorere fuglehuset med f.eks. maling eller en brænder, eller du kan lade det være som det er. Vær blot opmærksom på at bruge maling velegnet til udendørs brug, og mal ikke inde på selve foderbrættet..

  Hæng foderbrættet op i et træ, og følg nu med i hvilke små fugle der kommer og spiser. Det er så hyggeligt at kunne følge med fra et vindue, og snakke og lære om fuglene, der kommer på besøg.
 3. Inspiration: v11224 Ballon lamper
 4. Inspiration: v20001 Sådan decouperer du på glas, papmaché, træ, tekstil mm

  Decoupage er en dekorationsteknik til beklædning af forskellige emner med udklippede motiver af papir eller servietter. Hertil bruges decoupagelak og pensel.

 5. Inspiration: v13954 Høj kurv af flet med fast bund

  De høje kurve er begge lavet af rundtokke, stukket i forborede huller i omkredsen af en træskive. Herefter er der mellem stokkene flettet med hhv. paperyarn og majssnor.

 6. Inspiration: v10918 Glasfad med mosaikkunst

Varer 73-108 af 859

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.