Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 73-108 af 858

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Funny Friends
  Petra the Pirate, 1 sæt
  14,04 DKK
  Sæt med alle materialer til sjov figur af Silk Clay®
 2. Inspiration: v14951 Vedhæng af krympeplast med sportstema
  Transparente krympeplader er dekoreret med farveblyanter med inspirations ark som skabelon. Herefter er motiverne krympet til 40% af den oprindelige størrelse og monteret i en nøglering.
 3. Kreativt minikit
  Næsenisser på snor, H: 6 cm, 1 sæt
  23,35 DKK
  Indhold: Rødt og gråt uld, styropor kroppe, skæg, træperler, filtenål, nålefilteplade samt ophængssnor. Vejledning medfølger. Størrelse angiver den færdige vares mål.

  Materialesæt til 3 nålefiltede nisser med langt skæg til ophæng på guirlande
 4. Inspiration: v15453 Øreringe med cabochon smykkevedhæng
  Lav selv øreringe med cabochon smykkevedhæng. Smykkevedhængene kan sættes på forskellige former for øresmykker, fx ørestik, fransk ørekrog og ørekæde.

Varer 73-108 af 858

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.