Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 37-72 af 859

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Strikkemølle
  H: 13,5 cm, B: 5,5 cm, 1 stk.
  142,00 DKK
  Praktisk, halvautomatisk strikkelise med håndsving til nem fremstilling af strikkede rør. Vi anbefaler 'let' garn til hæklenål 2,5-3,5. Indhold: Halvautomatisk strikkelise, lod og vejledning
 2. Posca Tusch
  nr. PC-5M, streg 2,5 mm, ass. farver, 8 stk./ 1 pk.
  329,00 DKK
  Vandbaseret, heldækkende tusch i god kvalitet med pumpespids. Velegnet til alverdens overflader. Tørrer mat og tll dels vandfast op.

  Posca vandfast tusch er en permanente tusch, der kan bruges på de fleste overflader. Brug spidsen til at pumpe mere farve ud. Lad farven tørre ind.

  Brug tuschen på forskellige slags overflader, og lav flotte illustrationer, tegninger og mønstre. Kan bruges til at pynte slidte eller kedelige såvel som en ny t-shirt. Der er ingen grænser for, hvilke kreative projekter, du kan lave med tuschen.

 3. Inspiration: v15855 Hjemmelavet scrunchie hårelastik
  Lav en hjemmelavet scrunchie hårelastik af patchworkstof eller organza stof med farvet elastik. Sy det med en håndsymaskine.
 4. Hammer
  L: 15 cm, B: 9 cm, 1 stk.
  197,00 DKK
  Ergonomisk udformet og robust hammer. Bruges til at banke med på stempler til at præge efter i metaldele, fx til smykker

Varer 37-72 af 859

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.