Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 37-72 af 858

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15802 Armbånd med glasperler og rocaiperler på elastiksnor
  Lav armbånd på elastiksnor med glasperler, rocaiperler og knudeskjuler.
 2. Inspiration: v15970 Vandflaske dekoreret med glasmaling
  Sæt dit eget præg på drikkedunken af glas med glasmaling. Mal mønstre, tegn med en tynd pensel eller brug skumpensel. Se, hvordan du let kan lave en gradueringseffekt eller lave enkle prikker. Varmehærd flasken i ovnen i 30 minutter ved 160 grader.
 3. Inspiration: v16202 Keramik med boble teknik
 4. Tekstiltusch
  streg 2,3+3,6 mm, suppleringsfarver, 20 stk./ 1 pk.
  85,00 DKK
  Semidækkende tekstiltusch i rigtig god kvalitet med to forskellige faste filtspidser i hver. Velegnet til lyse tekstiler af bomuld m.m. Efter strygefiksering holder farverne sig flot i vask op til 40 grader C.

  Ryst tuschen godt før brug. Læg plast eller pap ind i fx t-shirts og muleposer m.m., så farven ikke smitter af på bagsiden. Når farven er tør, strygefikseres med bagepapir over og under tekstilemnet.

  Tynd streg til at tegne og skrive med - eller tyk streg til at farvelægge med ? Du får begge muligheder med denne tekstiltusch fra Colortime. Så skal det være nemt at dekorere på tekstil, er denne populære tusch et rigtig godt valg
 5. Inspiration: v15885 Vase af glasflaske beklædt med pulp
  Lav vaser af glasflasker, der er beklædt med papmaché pulp. Pulp er en papir- og limblanding, der blot skal blandes med vand, så den bliver til papmaché. Brug papmaché pulpen præcis, som den er, så den får en råhvid farve, eller bland en smule hobbymaling med massen, så pulpen bliver indfarvet. Forbrug pr. fl: ca 100 ml. vand /15 g. pulp (ca 25 fl. Pr. pose)

Varer 37-72 af 858

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.