Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 625

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Glas- og porcelænstusch
  streg 1-2 mm, halvdækkende, ass. farver, 12 stk./ 1 pk.
  151,30 DKK
  Semidækkende vandbaseret tusch med pumpespids til glas og porcelæn. Efter varmehærdning i ovn, tåler emnet mild maskinopvask.

  Tuschen binder bedst på en ren, tør og fedtfri overflade. Ryst tuschen godt og tryk forsigtigt tuschens pumpespids op og ned, til farven løber til filtspidsen. Lad det færdigdekorerede emne tørre i 8 timer og sæt det i en kold alm. ovn ( ikke varmluft eller damp ). Tænd ovnen på 230 gr C. Efter 40 minutter i ovnen er emnet hærdet.Lad det køle af i ovnen til den er kold.

  Brug denne super populære tusch på transparente eller lyse emner, fx glas eller hvid porcelæn. ( NB: Seriens hvide tusch kan desuden dække på mørk porcelæn ). Efter varmehærdning er de flotte farver robuste og tåler dagligt brug
 2. Inspiration: v15558 Lysglas pyntet med silkepapir
  De cylinderformede lysglas er beklædt med silkepapir i forskellige farver. Vælg selv om papiret skal rives, klippes eller stanses ud med lag-på-lag stansejern. Brug en decoupagelak til glas og porcelæn som lim.
 3. Inspiration: v15868 Hjemmelavet sæbe af shea med lavendel
  Lav sæbe med shea råsæbe, hvor der bruges 300 g råsæbe til 6 små sæber. Tilfør farve, lavendel duftolie og tørrede lavendel, da lavendel er kendt for at virke beroligende. Husk at opbevare sæben i en sæbeskål, så den kan tørre mellem hver brug.
 4. Brændestempler
  diam. 1-15 mm, 1 sæt
  73,95 DKK
  Indhold: 5 forskellige motivstempler, 4 skrivestifter, 1 knivblad og tegnskabeloner med alfabet og tal.

  Udskiftelige brændestempler og -kniv i forskellige mønstre og motiver til elbrænder varenr. 15131
 5. Inspiration: v12834 Kreative bordskånere

Varer 1-36 af 625

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.