MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 73-108 af 295

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v10123 Kalender med akvarel

  Evighedskalender med abstrakte billeder malet med Aqua Pigment og streget op til et motiv. Figuren er ligeledes malet, streget op og klippet ud, og derefter sat på kalenderens forside.

 2. Inspiration: v1215 Krukker i uld
 3. Inspiration: v16193 Hoppedihop figurer med maling og mosgummi
  Disse skønne hoppedihop figurer er super sjove og kan give liv til ethvert skrivebord.
 4. Inspiration: v13662 Kumihimo-knyttet pynt til oplukker og nøglering

  De viste vedhæng, pyntet med perler i enderne, er lavet med knyttesnore af satin i forskellige farver på en Kuhimo-skive. Herefter er de monteret på hhv. oplukker og nøgleringe.

 5. Inspiration: v15826 Figurer af ispinde og Foam Clay med magnet
  Lav selv magneter til køleskabet ved at beklæde ispinde med Foam Clay L og Foam Clay XL. Lim en magnet på bagsiden af figuren efter tørring.

Varer 73-108 af 295

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.