FRI FRAGT: Brug koden 321854 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 37-72 af 295

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Glas- og porcelænstusch
  streg 1-3 mm, halvdækkende, standardfarver, 6 stk./ 1 pk.
  164,00 DKK
  Semidækkende, vandbaseret tusch med fast filtspids til glas og porcelæn. Når emnet er blevet hærdet i ovnen, kan det tåle mild maskinvask.

  Brug tuschen på en ren og fedtfri overflade af fx glas eller porcelæn. Farvelæg med regnbuens farver, tegn dine yndlingsfigurer eller skriv et citat med en flot skrift. Når emnet er færdiglavet, skal det tørre i 4 timer. Sæt det dekorerede emne ind i en kold ovn (ikke varmluft eller damp). Sæt temperaturen på 160? i hærd i 90 minutter. Lad emnet afkøle på en rist.

  Lav flotte illustrationer på krus, skriv navn på dit eget eller dekorér porcelæn med flotte mønstre. Tuschens filtspids gør den nem at anvende for både børn og voksne. Tuschen er et godt valg til dig, som gerne vil vaske glas eller porcelæn op i opvaskemaskine. Efter hærdning tåler emnet milde programmer i opvaskemaskine. Brug tuschen på krus, glas, porcelæn m.m. Tuschen har miljømærke A, så den er miljøvenlig og giver ikke skadelige virkninger hos voksne og børn

 2. Inspiration: v11716 Nøglering med Silk Clay
 3. Inspiration: v15943 Dip dye batik
 4. Inspiration: v16188 Viskestykker med frugtmotiver
  Lav viskestykker med dekorative frugtmotiver, der er stemplet på med mosgummistempler i forskellige forme. Dekorér med mange forskellige frugter ved at mixe stemplerne og enkle streger med tekstiltuscher.
 5. Inspiration: v16202 Keramik med boble teknik
 6. Inspiration: v12834 Kreative bordskånere
 7. Inspiration: v15818 Ophæng af Foam Clay large med udstiksforme
  Lav fine ophæng af Foam Clay large. Form figuren i udstiksforme, så figuren har en tykkelse på ca. 0,5 cm. Drys glimmer og pailletter i Foam Clayen og lav hul til en ophængssnor.
 8. Inspiration: v16207 Box med personligt låg
 9. Inspiration: v11224 Ballon lamper
 10. Inspiration: v12054 Papmaché fugl dekoreret med decoupagepapir og træfinér

  Fugleæske i pap, er ved hjælp af VTRklæber, beklædt med håndlavet papir og træfinér.

 11. Inspiration: v16081 Valmue af crepepapir

Varer 37-72 af 295

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.