MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 271

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Hobbybox
  ass. farver, 1 stk.
  329,00 DKK
  Indhold: Karton, kartonmosaik, tusch, lim, saks, elastiksnor, bogstavperler, rørperler, perleplader, pomponer, chenille, puslespil til at tegne på og rhinsten, rulleøjne og mosgummifigurer, der alle er selvklæbende samt inspirationsark.

  Masser af forskellige materialer til kreativ aktivitet efter fri fantasi. Alt samlet i en opbevaringskasse af plast med et praktisk håndtag på låget, der er fastgjort med clips
 2. Rørperler
  str. 5x5 mm, hulstr. 2,5 mm, medium, neonfarver, 20000 as...
  181,00 DKK
  Originale Nabbi rørperler til fx perleplader, smykker m.m
 3. Inspiration: v14869 Puder strikket i XL garn
 4. Colortime glittertusch
  streg 2 mm, ass. farver, 12 stk./ 1 pk.
  110,00 DKK
  Sortiment af vandbaserede glittertusch i rigtig god kvalitet med god holdbarhed
 5. Inspiration: v13132 Muleposer, dekoreret med Textil Color, neon

  Muleposerne, der også kan bruges som pudebetræk, er dekoreret med malede felter i Textil Color, neon. Herpå er tegninger og lavet med en sort Textile Marker, og på en variant er der lavet et sort aftryk med malingen, Textil Solid.

 6. Inspiration: v16081 Valmue af crepepapir

Varer 1-36 af 271

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.