MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

17 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Creativ karton og børnesakse
  A3,A4,A5,A6, 180 g, ass. farver, 1 sæt
  952,00 DKK
  Super sortiment af ensfarvet karton i god kvalitet og gode børnesakse. Pk. med 20 forskellige farver: 300 ark A3, A4, A5, 600 ark A6, 10 stk. højrehåndssakse og 2 stk. venstrehåndssakse.
 2. Inspiration: v10123 Kalender med akvarel
 3. Inspiration: v14501 Knyttet armbånd med vedhæng af dekoreret krympeplast
  Dette kreative projekt styrker børns talklogskab ved at gøre brug af matematik. Vedhænget i krympeplast krymper ca. 40 %, og derfor skal børnene gøre brug af for eksempel procent- eller brøkregning, når den endelige størrelse på vedhænget og dets huller skal udregnes. Til sidst skal armbåndets længde beregnes.

17 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.