MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 145-180 af 338

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v12431 Collageramme med mosaik

  Glasmosaik i brud er limet i bunden af collageramme med Clear Multi glue gel. Efter tørring er hvid filler gnedet ned i revnerne. Collagerammen er malet med Plus Color hobbymaling.

 2. Inspiration: v13112 Skåle af gipsgaze
 3. Inspiration: v15794 Hæklet hårelastik med perler
  Lav selv hårpynt ved at trække perler på Lurex garn og herefter hækle med kantmasker omkring en hårelastik.
 4. Inspiration: v16128 Flotte, knyttede armbånd i satinsnor
  Med denne knytteteknik kan både små og store børn knytte flotte armbånd til sig selv eller én, de holder af. Knytning er altid sjovt og populært, og samtidig med, at børnene ofte elsker at lave smykker, styrker de deres finmotorik og koncentration.
 5. Inspiration: v14628 Ampel af snor med knuder
 6. Inspiration: v10217 Sparegris af porcelæn duppet med glasmaling og dekoreret med porcelænstusch

  Porcelænssparegrise duppet med skumstencil og A-Color Glass. Lav evt. mønstre ved at skrabe i den våde maling med enden af en pensel. Efter tørring kan emnet rengøres med en tør klud.

Varer 145-180 af 338

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.