Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 335

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Grydelapper med tusch
  sort, hvid, 1 sæt
  914,00 DKK
  Indhold: 80 stk. grydelapper, 60 ass. dobbelte tekstiltusch og 12 stk. sorte, dobbelte tekstiltusch.

  Materialesæt til 80 stk. grydelapper af 100% bomuld og tekstiltusch i flere farver til at dekorere med. Vejledning er inkl.
 2. Silk Clay®
  Basic 2, ass. farver, 10x40 g/ 1 pk.
  147,00 DKK
  Smidig, blød og selvhærdende modelleringsmasse, hvorfra de vilde, kreative idéer kan tage form. Leveres i praktiske, lufttætte dåser, som bør anvendes til opbevaring. Hold altid låget på.

  Silk Clay indbyder til kreativ leg. Både store og små får vakt deres indre skaberglæde, når de får denne særlige modelleringsmasse mellem hænderne. Dets bløde og skumagtige konsistens er som taget ud fra de vildeste modelleringsdrømme. Form løs med din frie fantasi, for leret er lækkert at have i hænderne og fleksibelt at arbejde med. Dermed er der ingen grænser for din kreative udfoldelse, når bøtten med Silk Clay står klar på bordet. Er du ordensmenneske kan du slappe helt af og kaste dig ud i denne nye del af hobbyuniverset, for modelleringsmassen hverken sviner eller smitter af. Prøv endda at ælte flere farver sammen og skab din helt egen farvespil af Silk Clay. Modelleringsmassen har en lang levetid, hvis du husker at opbevare det i den lufttætte beholder med låget på.

  Du har aldrig været så fristet til at drage ud på et formgivningseventyr. Du får lyst til at samle både børn og voksne omkring bordet til en omgang kreativ kvalitetstid. Mens alle sidder fordybet med deres egen modelleringsmasse, begynder små, humoristiske figurer så småt at tage form. Inden længe er bordet fyldt med opfindsomme kreationer, der formet ud fra den frie fantasi. Børnene har fået styrket de taktile sanser og deres kreative udfoldelse, mens de voksne har dyrket fordybelsen og roen, der kommer, når der skabes med hænderne. Dermed sætter Silk Clay gang i meget mere end kreativitet – også på tværs af alder
 3. Inspiration: v12834 Kreative bordskånere
 4. Stjerne af papirposer
  80 g, grøn, hvid, 1 sæt
  39,00 DKK
  Indhold: 7 stk. klodsbundsposer, 3 meter dobbeltklæbende powertape, 2 meter grosgrainbånd til ophæng.

  Materialesæt til stjerne af papir med udstansede små stjerner. Diam. på færdig stjerne er 33 cm. Vejledning medfølger
 5. Inspiration: v11172 Skulptur fugl på pind
 6. Lange lærreder med akvarel
  hvid, 1 sæt, 20 stk.
  620,00 DKK
  Indhold: 20 stk. malerlærred str. 10x50x2 cm, 10x35 ml Art Aqua, 5x5 m bonzaitråd, 12 stk. Plus Color tusch og vejledning.

  Materialesæt med alle materialer til 20 kunstværker med akvarelmaling og bonzaitråd
 7. Inspiration: v15942 Batik med elastikker

Varer 1-36 af 335

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.