MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 167

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16157 Øreringe med kirsebær af rocaiperler
  Lav øreringe med kirsebær af rocaiperler. Lav bærerne ved at sy rocaiperler omkring en træperle. Træk perlerne på en nylontråd og lav stilk og blade med en nylontråd.
 2. Inspiration: v20001 Sådan decouperer du på glas, papmaché, træ, tekstil mm

  Decoupage er en dekorationsteknik til beklædning af forskellige emner med udklippede motiver af papir eller servietter. Hertil bruges decoupagelak og pensel.

 3. Inspiration: v12010 Skulptur med gipsgaze
 4. Inspiration: v13981 Kuglekæde af guld med charms i vedhæng

  Halskæden i guld er en kuglekæde, monteret med charms i vedhæng. Den ene lavet af en kuglestilk med coupelle og ferskvandsperle. Den anden en guldperle. Begge monteret med en O-ring i ledperle.

 5. Inspiration: v11230 Pink flamingo
 6. Inspiration: v12982 Hæklet halskæde i smykkewire med siliconeringe

  Halskæde, hæklet i smykkewire, hvorpå siliconeringe er påsat efterhånden. Der er hæklet fem kæder til denne halskæde. I en magnetlås er de samlet til en.

 7. Inspiration: v11784 Snemænd i krympeplast

Varer 1-36 af 167

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.