MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 290

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14719 Drømmefanger af metalring beviklet med bomuldsgarn og pyntet
  Den viste drømmefanger er en metalring, der er beviklet med bomuldsgarn hele vejen rundt. Garnet er også brugt til 'vævning' indeni ringen og til ophængssnor med perle. Ligesom det er brugt til tre vedhæng nederst. Hvert pyntet med hhv. en perle og en fjer.
  Udsolgt
 2. Inspiration: v14869 Puder strikket i XL garn
  De to puder er hurtigt strikket i vamset XL garn. Se opskriften, der kan printes som en særskilt pdf-fil til denne ide. Opskriften er den samme på begge puder, eneste forskel er antal masker og omgange. Disse puder er strikket på p. 35 og bliver faste i strikket. Der bruges knap 2 ngl. pr. pude.
  Udsolgt
 3. Inspiration: v11319 Brødkurv foldet i hobbyfilt

  Denne super enkle brødkurv er foldet af et stykke filt.

  Udsolgt
 4. Inspiration: v13854 Dekoreret ophæng af træ til fuglefodring

  Begge ophæng er malet med 2-3 lag tavlemaling. Efter tørring er Masking Tape monteret, og herover er ophængene lakeret med vejrbestandig lak. Teksten, der kan viskes ud med en fugtig klud og fornyes, er skrevet men en Chalk Marker.

 5. Inspiration: v11318 Kopvarmer syet i filt

Varer 1-36 af 290

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.