Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

13 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Silk Clay®, Basic 2, ass. farver, 10x40 g/ 1 pk.
  Udsolgt
  Silk Clay®
  Basic 2, ass. farver, 10x40 g/ 1 pk.
  154,00 DKK
  Smidig, blød og selvhærdende modelleringsmasse, som du kan forme til masser af fantasifulde ting. Bliver leveret i praktiske, lufttætte beholdere.

  Er du vild med at modellere, men hader alt griseriet, så vil du elske modelleringsmassen, Silk Clay®. Den hverken sviner eller smitter af, hvilket gør den superpraktisk for børnefamilier. Modelleringsmassen er fleksibel at arbejde, og du kan nemt trille, rulle og forme den. Derudover så klæber den uden at klistre, og tørrer op ved stuetemperatur. Husk at opbevare modelleringsmassen i den lufttætte beholder med låget på, så holder massen i længere tid.

  Silk Clay® styrker fordybelsen, fantasien og de taktile sanser, og er et materiale, som du let kan bruge, når du vil samle hele familien til kreativ kvalitetstid:.

  • Skab flotte figurer og skulpturer
  • Form farverigt mad til børnenes legekøkken, såsom kager, frugt og slik
  • Lav søde ophæng til jul, påske og halloween
  • Pift køleskabet op med hjemmelavede magnetfigurer
  • Ælt flere farver sammen, og skab dit eget farvespil
  .

  Silk Clay® er supersjovt for børn og voksne. Derfor har modelleringsmassen også rigtig mange fans. Den bløde og skumagtige konsistens er dejligt at have i hænderne for familiens små, og er generelt supernemt at modellere med. Faktisk kan hele familien være med til at skabe kreative værker af Silk Clay®. Vil I prøve at lave fine detaljer i massen, kan I bruge værktøj som sakse, modellerpinde og udstiksformer. Bliver dit Silk Clay® tørt, kan du prøve at gendanne dens elasticiteten med lidt vand og bearbejdning i hånden
 2. Ur dekoreret med Silk Clay planeter og stjerne stickers på bonzaitråd
  Udsolgt
  Inspiration: v15461
  Ur dekoreret med Silk Clay planeter og stjerne stickers på bonzaitråd
  Lav dit eget ur med inspiration i solsystemet. Planeter af styroporkugler beklædt med Silk Clay og stjerne stickers udgør tallene i dette kreative ur. Alle planeter og stjerner er sat fast med bonzaitråd.

13 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.