Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

21 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Dørhænger af filt med butterfly og knapper
  Udsolgt
  Inspiration: v14000
  Dørhænger af filt med butterfly og knapper

  Den viste dørhænger er dekoreret som en skjortelukning. Øverst er en butterfly klippet i stof og limet fast ved hjælp af dobbeltlæbende folie. Herunder fastlimede knapper. I dørhængerens øje er et gavemærke af karton bundet fast.

 2. Fabelfigurer af malede kegler
  Udsolgt
  Inspiration: v13640
  Fabelfigurer af malede kegler

  Fabelfigurerne er grafisk dekorerede kegler i flere størrelser. Hertil er brugt Plus Color hobbymaling i forskellige farver - hhv. malet på med pensel og duppet på med en skumstencil. Øjne er tegnet på med en sort Uni Posca tusch.

 3. Malet træfigur til ophæng, pyntet med tegning og rhinsten
  Udsolgt
  Inspiration: v14303
  Malet træfigur til ophæng, pyntet med tegning og rhinsten
  Hver af de viste ophæng af træ er malet med Plus Color hobbymaling. Derudover er de påtegnet med Uni Posca tusch og pyntet med selvklæbende rhinsten.

21 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.