MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Varer 37-72 af 232

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15944 Batik med snor
  Lav skønne udtryk med batik på tekstil. Fold viskestykket af 100% bomuld og vikl snor omkring. Indfarv herefter med batikfarve for at skabe unikke mønstre.
 2. Inspiration: v16207 Box med personligt låg
 3. Inspiration: v14563 Malet fyrfadsstage i glas dekoreret med glas- og porcelænstusch
  Den viste lysestage af massivt glas er dekoreret med maling og tusch. På undersiden er A-Color Glass duppet på med en skumstencil-pensel. Efter tørring er også Art Metal maling i guld påført. Tekst og grafik på stagens overside er lavet med glas- og porcelænstusch.
 4. Inspiration: v13985 Ugle af filt med påtrykt mønster

  Hver ugle med øjne og næb er lavet af ensfarvet filt, mens kroppens filt er dekoreret med mønstre, påtrykt ved brug af stempel og tekstilmaling. Herefter er delene sammensyet til pude om dekorationsbånd (a la fjer) og stoppet ud med bl.a. plasthagl.

 5. Inspiration: v12010 Skulptur med gipsgaze
 6. Inspiration: v14553 Mobilcover med broderi
 7. Inspiration: v15079 Sådan tegner du med elbrænder
  Artikler af træ opnår et rustikt udtryk, når du tegner med en elbrænder i træets overflade. Hvis du også ønsker at farvelægge emnet, anbefaler vi Plus Color hobbymaling fortyndet med vand, så de brændte streger kan ses.
 8. Inspiration: v13639 Malet puslespil i træ
 9. Inspiration: v10918 Glasfad med mosaikkunst

Varer 37-72 af 232

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.