MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Varer 1-36 af 89

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14719 Drømmefanger af metalring beviklet med bomuldsgarn og pyntet
  Den viste drømmefanger er en metalring, der er beviklet med bomuldsgarn hele vejen rundt. Garnet er også brugt til 'vævning' indeni ringen og til ophængssnor med perle. Ligesom det er brugt til tre vedhæng nederst. Hvert pyntet med hhv. en perle og en fjer.
 2. Inspiration: v13294 Grillhandske med tegnede motiver

  Grillhandsken er dekoreret med tegninger, lavet med tekstiltusch i forskellige farver. Herefter er den færdigdekorerede grillandske strygefikseret.

 3. Inspiration: v12891 Mosaik i collageramme
 4. Inspiration: v10012 Træartikler
 5. Inspiration: v1225 Figurer af Silk Clay på nøgleringe og sugekop

  Silk Clay vedhæng, Silk Clay er modelleret til små figurer og tilføjet nøgleringe, sjove øjne, fjedere, sugekopper, rhinsten

 6. Inspiration: v11788 Stofdekoration
 7. Inspiration: v14553 Mobilcover med broderi
 8. Inspiration: v12422 Lamineret selvportræt med urværk

  Urværker er monteret på lamineret selvportræt. Fotokopi eller tegning er først malet med A-color neon og derefter limet på sort karton. Mosgummital og bogstaver er tilføjet til sidst.

 9. Inspiration: v11784 Snemænd i krympeplast
 10. Inspiration: v12010 Skulptur med gipsgaze

Varer 1-36 af 89

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.