MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Varer 1-36 af 236

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14951 Vedhæng af krympeplast med sportstema
  Transparente krympeplader er dekoreret med farveblyanter med inspirations ark som skabelon. Herefter er motiverne krympet til 40% af den oprindelige størrelse og monteret i en nøglering.
 2. Inspiration: v12834 Kreative bordskånere
 3. Inspiration: v11716 Nøglering med Silk Clay
 4. Inspiration: v14765 Motiv lavet med tegnegummi og akvarelmaling
  Den viste træplade er på siderne malet med Plus Color hobbymaling og på forsiden monteret med et billede. Dette er lavet efter afmaskningsteknik på akvarelpapir med tegnegummi og flydende akvarelmaling.
 5. Inspiration: v10918 Glasfad med mosaikkunst
 6. Inspiration: v15890 Platte af selvhærdende ler med glasureffekt
  Lav selv platter i hvidt, selvhærdende ler. Dekorer med glasureffekt lavet med Plus Color hobbymaling blandet med pouring-fluid.
 7. Inspiration: v11788 Stofdekoration
 8. Inspiration: v13462 Kulørt mosaik på klare lysglas

  De viste lysglas er mønsterdekoreret med hhv. mosaiksten af glas, rhinsten og rocaiperler. Alle limet fast med Clear Multi Glue Gel.

Varer 1-36 af 236

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.