MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 1716

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15341 Blomster af rørperler og chenille med pomponer
  Lav de skønneste forårsblomster med rørperler som blade og piberensere som stængler. Blomsterne her er lavet på en sekskantet perleplade med en blanding af standard farvede rørperler, perlemors og glitter rørperler. Blomsterne er sat på piberensere og afsluttet med glitter pomponer.
 2. Inspiration: v13880 Støbte vedhæng af tin
 3. Inspiration: v15147 Pixel art med rya
 4. Inspiration: v16215 Hæklet donut nøglering
  Hækl din egen donut, og brug den til legekøkkenet eller som vedhæng i en nøglering, der kan pynte på rygsækken eller tasken. Hækl donuten i en lys beige/sandfarve, og lav glasuren i den farve, du ønsker. Sy til sidst krymmel på. Bemærk, at den færdige donut skal have en dia. på ca. 7 cm.
 5. Inspiration: v12306 T-shirts med stoftryk
 6. Inspiration: v14813 Påskedyr af pomponer i acrylgarn.
  Vikl garn omkring pomponværktøjet, og bind garnet godt sammen, så der dannes en pompon. Lim nu kropsdelene på, som er klippet i filt og formet i Silk Clay. Til sidst trækkes Chenille gennem kroppen og klippes af i ønsket længde.
 7. Inspiration: v10605 Linoliumstryk og farver
 8. Inspiration: v12010 Skulptur med gipsgaze
 9. Inspiration: v13878 Portræt som skulptur af ballon med gipsgaze
  Dette kreative projekt styrker børns livs- og billedklogskab ved at kombinere historie og billedkunst. Ved at lære om Påskeøen og de store statuer af vulkansk tuf erfarer børnene forskelligheder i kunst, kultur og hos mennesker (livs-klog). Børnene skal herefter selv prøve at skabe deres egen statue/skulptur (i mindre målestok) i gipsgaze. Når børn fremstiller ting i gipsgaze, styrkes deres rumlige viden (billed-klog).
 10. Inspiration: v535 Krympeplader

Varer 1-36 af 1716

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.