MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Varer 1-36 af 38

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Sko- og muleposer med tusch
  str. 27,5x30 cm, ass. farver, 1 sæt
  1.181,00 DKK
  Indhold: 30 skoposer, 30 muleposer, 80 ass. dobbelte tekstiltusch og 12 stk. sorte dobbelte tekstiltusch.

  Materialesæt til 30 skoposer og 30 muleposer af 100% bomuld og tekstiltusch i flere farver til at dekorere med.

  Design og dekorer din egen sko- og mulepose nemt og enkelt, med tekstiltuscher i mange forskellige farver. Når du er færdig med at tegne, stryges designet så farven fikseres..

  Det er en hyggelig proces at skabe sine egne, personliggjorte brugsgenstande, og glæden er stor når man tager dem i brug, eller giver dem i gave. Her kan den frie fantasi og kreativiteten, virkelig få lov til at udfolde sig. Brug også dette sæt i læringssituationer, hvor børnene skal designe og udsmykke poserne med et udtryk, der fortæller noget om dem selv.
 2. Foam Clay® gaveæske
  ass. farver, 1 sæt
  329,00 DKK
  Indhold: 10 ds. a 35 g, 18 ds. a 14 g og 3 ass. modelleringsværktøj. Leveres i gaveæske (32,5x23x8,5 cm).

  Sæt gang i kreativiteten med denne gaveæske, der indeholder selvhærdende modelleringsmateriale med små perler. Ideel til beklædning omkring alverdens sugende emner fx pap, træ, styropor, terrakotta m.m..

  Gaveæsken med Foam Clay indbyder til kreativ leg. Få dine nysgerrige fingre ned i en bøtterne med Foam Clay og leg med farver og former. Tryk det på en overflade og fordel det med fingrene eller form små figurer direkte med massen. Prøv endda at eksperimentere med farver ved at modellere flere farver sammen. Husk at Foam Clay er selvhærdende, så hold låget på bøtten så meget som muligt. Bliver den alligevel tør, kan den med lidt vand og bearbejdning i hånden genopnå sin elasticitet..

  Det, der gør Foam Clay helt særligt, er dets evne til at gøre ting levende. Du starter måske med en sjov form af styropor, men ender med en tropisk fisk i eksotiske farver og med bred halefinne. Så snart du beklæder med de små perler af Foam Clay, bringer du dit værk til live. Hvad end du sidder alene eller sammen med andre, indeholder gaveæsken timevis af sjov og hygge.
 3. Klippepakke
  stærke farver, 1 sæt
  63,95 DKK
  Indhold: 4 ass. ark ensfarvet A4 karton, 1 ark ensfarvet A5 karton, 4 ass. ark mønstret A4 karton, 1 ark A5 harmonikapapir, sløjfer, rulleøjne, selvklæbende rhinsten, snor og dun i forskellige farver .

  Materialesæt med karton, skabelonark og ophængssnor til påskepynt
 4. Kumihimo klassesæt
  neonfarver, stærke farver, 1 sæt
  1.416,00 DKK
  Indhold: 8 stk. kumihimo knytteskiver, 10 mønsterskiver, 10x50 m satinsnor i stærke farver, 100 stk. nøgleringe, 25 stk. karabinlåse, 24 stk. enderør og 40 stk O-ringe.

  Startsæt med 8 stk knytteskiver med 2 mønstre, satinsnor, nøgleringe og smykkedele til montering

Varer 1-36 af 38

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.