MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Varer 1-36 af 123

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Punch needle
  L: 13 cm, 1 sæt
  99,00 DKK
  Hjælpeværktøj til brodering. Sæt med 1 stk. soft grip-holder, 3 str. nåle og 2 stk. nåletrædere. Vejledning på engelsk medfølger.

  Løkker på bagsiden af emnet fixeres med limlak eller powertape. Monteres derefter på fx kort. Kan brodere på aidastof (varenr. 412654+412655)
 2. Mindfulness malebog
  natur, str. 19,5x23 cm, 64 , 1 stk.
  87,95 DKK
  Malebog i kraftigt papir med meget detaljerede motiver i sort tegnet af Johanna Basford. Både tusch og farveblyanter kan bruges til farvelægningen
 3. Plus Color tusch
  L: 14,5 cm, streg 1-2 mm, ass. farver, 18 stk./ 1 pk., 5,...
  514,00 DKK
  Vandbaseret, heldækkende tusch i meget høj kvalitet med pumpespids. Velegnet på alverdens overflader. Tørrer silkemat op og matcher tilsvarende farve i Plus Color hobbymalingsserien.

  Ryst tuschen godt, og tryk pumpespidsen forsigtigt op og ned, til farven løber til spidsen, og tuschen er klar til brug. Sådan udskiftes filtspidsen: Første gang: Tag fat i filtspidsen, træk den forsigtigt lige ud, vend den om, og stik den lige ind igen. Næste gang udskiftes med den ekstra spids i hætten. På overflader, hvor der er risiko for, at farven løber ud (fx rå træ), anbefales det forinden at lakere overfladen, hvilket giver et knivskarpt resultat.

  Den let afrundede tegnespids og de dækkende farver giver masser af muligheder for anvendelse til dekoration på malede og lakerede flader, men også på papir, pap, træ, metal, sten m.m. Som noget særligt har hver farve en fuldstændig tilsvarende og matchende farve i Plus Color hobbymalingsserien. Det giver nogle helt særlige muligheder for smuk og harmonisk kombination af maling og tusch på alverdens emner. Den ekstra filtspids i hætten giver tuschen ekstra lang levetid og er nem at udskifte. Faktisk kan du skifte filtspids hele fire gange, da hver filtspids er ens i begge ender. Plus Color tuschens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne

 4. Stempelsæt
  H: 30 mm, str. 20x20 mm, 45 stk./ 1 pk.
  159,00 DKK
  Indhold: A-Å, Ä, Ö, Ü ß samt &, ! og tallene 0-9.

  Træstempler med trykflade i gummi med bogstaver og tal

Varer 1-36 af 123

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.