Gaveartikler og gaveidéer

Intet er så skønt som at give gaver og se glæden i modtagerens øjne. Vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte gave til børn såvel som voksne. Her kan du lade dig inspirere til gaver, der er klar til at blive foræret væk, og til hjemmelavede gaver, du og børnene selv kan lave. Med en gave til kreativitet får modtageren også den kreative oplevelse med i pakken, og med en hjemmelavet gave kan du sikre, at den personlige omtanke skinner igennem.

Varer 1-36 af 140

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Glas- og porcelænstusch
  streg 1-2 mm, halvdækkende, ass. farver, 12 stk./ 1 pk.
  151,30 DKK
  Semidækkende vandbaseret tusch med pumpespids til glas og porcelæn. Efter varmehærdning i ovn, tåler emnet mild maskinopvask.

  Tuschen binder bedst på en ren, tør og fedtfri overflade. Ryst tuschen godt og tryk forsigtigt tuschens pumpespids op og ned, til farven løber til filtspidsen. Lad det færdigdekorerede emne tørre i 8 timer og sæt det i en kold alm. ovn ( ikke varmluft eller damp ). Tænd ovnen på 230 gr C. Efter 40 minutter i ovnen er emnet hærdet.Lad det køle af i ovnen til den er kold.

  Brug denne super populære tusch på transparente eller lyse emner, fx glas eller hvid porcelæn. ( NB: Seriens hvide tusch kan desuden dække på mørk porcelæn ). Efter varmehærdning er de flotte farver robuste og tåler dagligt brug
 2. Gulvstaffeli
  H: 134 cm, B: 58 cm, 1 stk.
  370,00 DKK
  Anvendeligt og sammenklappeligt gulvstaffeli med hylde og hylde til malerbøtter (vare nr. 13176+131760). Clipboard nr. 22163 passer til.

  inkl. samlevejledning
 3. Plus Color tusch
  L: 14,5 cm, streg 1-2 mm, ass. farver, 18 stk./ 1 pk., 5,...
  491,00 DKK
  Vandbaseret, heldækkende tusch i meget høj kvalitet med pumpespids. Velegnet på alverdens overflader. Tørrer silkemat op og matcher tilsvarende farve i Plus Color hobbymalingsserien.

  Ryst tuschen godt, og tryk pumpespidsen forsigtigt op og ned, til farven løber til spidsen, og tuschen er klar til brug. Sådan udskiftes filtspidsen: Første gang: Tag fat i filtspidsen, træk den forsigtigt lige ud, vend den om, og stik den lige ind igen. Næste gang udskiftes med den ekstra spids i hætten. På overflader, hvor der er risiko for, at farven løber ud (fx rå træ), anbefales det forinden at lakere overfladen, hvilket giver et knivskarpt resultat.

  Den let afrundede tegnespids og de dækkende farver giver masser af muligheder for anvendelse til dekoration på malede og lakerede flader, men også på papir, pap, træ, metal, sten m.m. Som noget særligt har hver farve en fuldstændig tilsvarende og matchende farve i Plus Color hobbymalingsserien. Det giver nogle helt særlige muligheder for smuk og harmonisk kombination af maling og tusch på alverdens emner. Den ekstra filtspids i hætten giver tuschen ekstra lang levetid og er nem at udskifte. Faktisk kan du skifte filtspids hele fire gange, da hver filtspids er ens i begge ender. Plus Color tuschens A-miljømærkning er din tryghed for, at produktet opfylder ekstra skrappe krav omkring miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos både børn og voksne
 4. Håndsymaskine
  H: 6,7 cm, L: 20,5 cm, B: 3,5 cm, hvid, 1 stk.
  157,00 DKK
  Indhold: 1 håndholdt symaskine, 1 nåletråder, 4 symaskinespoler med tråd (sort, hvid, blå, rød), 1 symaskinenål, tråd spindlel. Anvender 4 stk. AA batterier (varenr. 14000 - medfølger ikke). Instruktion medfølger.

  Med denne praktiske håndsymaskine får du en stikkestingsmaskine, der er håndholdt og kan sy i tekstiler, tyl, organza, filt, karton og pergamentpapir. Brug den til små syprojekter og dekoration af dine hobbyprojekter. Også nem at tage med på farten.

  Se, hvordan du tråder og bruger håndsymaskinen i den medfølgende instruktion eller den tilhørende video. Bemærk, at håndsymaskinen ikke fuldt ud kan erstatte en almindelig symaskine, da håndsymaskinen bl.a. ikke syr med undertråd. Den er dog et supergodt supplement. Vil maskinen ikke sy, så gør følgende: Tjek, at batterierne virker (bruger 4 stk. AA batterier – varenr. 14000 – medfølger ikke). Tjek, at maskinen er trådet rigtigt. Tjek, om nålen er bare lidt skæv – i så fald skift til en almindelig symaskinenål (fx varenr. 41150). Juster trådspændingen.

  Den håndholdte symaskine kan både sy i almindelige tekstiler, tyl, organza, filt, karton og pergamentpapir –enkelt- såvel som dobbeltlag. Derfor gør den det nemt som aldrig før at lave små syprojekter som fx scrunchie hårelastikker eller flotte, dekorative detaljer i dine hobbyprojekter – fx på kort. Desuden er den ledningsfri og fylder ikke meget, så den er supernem at tage med på farten – fx når du skal på ferie

Varer 1-36 af 140

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.