Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.
Gaveartikler og gaveidéer

Kreative materialesæt

Her kan du finde de helt rigtige kreative gaver til enhver anledning i form at et kreativt materialesæt. Når du giver en heldig modtager et materialesæt fyldt med kreative produkter, giver du mere end bare en gave. Med sådan en gave giver du nemlig også en kreativ oplevelse, der både giver anledning til fordybelse, afkobling og at skrue op for den frie fantasi.

Kreative materialesæt
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 3-5 hverdage
Levering er 3-5 hverdage

Varer 1-36 af 293

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Foam Clay® og Silk Clay® i gaveæske
  ass. farver, 1 sæt
  314,00 DKK
  Indhold: Silk Clay, Foam Clay, Foam Clay glitter, Foam Clay L, Foam Clay XL, kagerulle, udstiksforme, modellerpinde, styroporkroppe, styroporhjerte, styroporufo, styroporkugler og -æg, træpinde, ispinde, selvklæbende rulleøjne, fjeder og nøgleringe..

  Sæt gang i kreativiteten med denne gaveæske, som indeholder forskellige selvhærdende modelleringsmasser til modellering af figurer og beklædning af emner. Inkl. diverse værktøj og tilbehør..

  Brug din fantasi og kreativitet til at lave spændende figurer af modelleringsmasse i forskellige farver. Gaveæsken indeholder alt det, du skal bruge til at begynde dit formgivningseventyr. Du kan lave figurer i forskellige farver og give dem forskellige udtryk. Du kan også få inspiration fra kassen med en QR kode, der giver dig tips og tricks til modellering med Silk Clay og Foam Clay..

  Æsken er fantastisk til underholdning og læring for børn i alle aldre. En gaveæske, som lægger op til mange timers udforskning af materialer og læring om figurer, former og farver. Så drag ud på formgivningseventyret, hvor finmotorikken styrkes og kreativiteten og fantasien sættes i gang..

  inkl. inspiration,inkl. opbevaringsæske
 2. PhotoPearls Startsæt
  1 sæt
  235,00 DKK
  Indhold: 7500 stk. Nabbi PhotoPearls - 30 farver i æske med farvekoder på låget, 4 stk. stiftplader (15x15 cm), 4 selvklæbende ark.

  Materialesæt med originale Nabbi PhotoPearls til opbygning af billeder ved hjælp af computerprogram
 3. Miniaturerum
  Have, H: 21 cm, B: 19,5 cm, 1 stk.
  418,00 DKK
  Indhold: bla.: Trædele til vægge, møbler og stakit, stof i flere design, tørrede blomster, miniværktøj af metal og en lampe med lys (inkl. batterier). Derudover remedier til arbejdet - fx en praktisk pincet, lim, maling og pensel.

  Leg boligstylist og træn finmotorikken med dette saml-selv-sæt, der indeholder en lang række forskellige materialer (hhv. træ, stof, papir, plast og metal) til at samle og indrette et miniaturerum. Alt er i bedste kvalitet med meget fine detaljer. Udførlig engelsk vejledning medfølger.

  Inden du går i gang med samling af de mange små dele, anbefales det at gennemse den udførlige vejledning med fine step-by-step illustrationer, samt gennemgå alle de mange materialer og dele i kassen. Alt er pakket klar til brug og det eneste du skal gøre, er at samle og montere delene med den medfølgende lim, samt farvelægge med maling. Pincetten bruges til de helt små dele, både når der skal limes, monteres og males.

  Miniatureverden eller Mini World er en populær trend, hvor du skaber små eventyrlige miljøer. De små samlesæt kalder både på finmotorik og fordybelse - og resultaterne er fascinerende. Et herligt hyggeprojekt for større børn og voksne
 4. Funny Friends
  Petra the Pirate, 1 sæt
  52,95 DKK
  Sæt med alle materialer til sjov figur af Silk Clay®

Varer 1-36 af 293

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.