Gaveartikler og gaveidéer

Gaver til kreative voksne

Leder du efter en lykkebringende gave til en kreativ person, så er du landet det rigtige sted. Her finder du forskellige idéer til gaver til voksne, som nyder at fordybe sig i en kreativ hobby. Her er noget for enhver smag, så du kan finde den helt rigtige gave.

Gaver til kreative voksne
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Varer 1-36 af 154

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Start DIY Kit Crepepapir, 105 g, ass. farver, 1 sæt
  Udsolgt
  Start DIY Kit Crepepapir
  105 g, ass. farver, 1 sæt
  142,00 DKK
  Indhold: 8 ruller crepepapir i ass. farver, falseben i plast, papirbelagt wire i to tykkelser, styroporkugler i to størrelser, støvdragere i orange og Multi Glue.

  Med dette kit kan du lære at lave crepepapirsblomster. Indeholder alle de materialer du skal bruge, og alt den vejledning du behøver.

  Vil du lære at lave blomster af crepepapir, er vores Start DIY Kit helt perfekt. Det indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Scan QR-koden, og bliv ført ind i vores læringsunivers. Her finder du vores videoer, som trygt guider dig til flere typer af papirblomster gennem forskellige teknikker. Til sidst står du med en smuk buket af crepepapirsblomster Bemærk: Du kan både bruge limpistol og Multi Glue. Med Multi Glue er tørretiden 1/2 - 1 time pr. trin.

  Gennem en udførlig videoguide og trinvejledning lærer du at lave forskellige typer af blomster med hver deres teknikker - og resultatet bliver en buket af farvestrålende papirblomster, som du kan placere i en vase. Bagefter er det nok materialer til, at du kan udforske egne teknikker og lave blomster ud fra fri fantasi. Sættet er derfor til dig, som gerne vil lære håndværket og teknikken - men som bare ikke er kommet i gang endnu.

  inkl. inspiration,inkl. opbevaringsæske
 2. Gallery tørpastel, L: 6,5 cm, tykkelse 10 mm, ass. farver, 48 stk./ 1 pk.
  Udsolgt
  Gallery tørpastel
  L: 6,5 cm, tykkelse 10 mm, ass. farver, 48 stk./ 1 pk.
  317,00 DKK
  Firkantet, højpigmenteret tørpastel i virkelig god studiekvalitet.

  Leveres i foret æske
 3. Combo Rotary Cutter & Ruler, L: 62 cm, B: 15,5 cm, 1 stk.
  Udsolgt
  Combo Rotary Cutter & Ruler
  L: 62 cm, B: 15,5 cm, 1 stk.
  492,00 DKK
  Kombineret rulleskæremaskine og lineal fra Fiskars. De mange mål og vinkler på skærepladen gør den ideel til fx patchwork. Leveres med 45 mm rullekniv, som kan udskiftes vha. vare nr. 9514. Husk at benytte skæreunderlag under. Ekstra knive - vare nr. 9531 + 9537
 4. Miniaturerum, Køkken, H: 18,7 cm, B: 19 cm, 1 stk.
  Udsolgt
  Miniaturerum
  Køkken, H: 18,7 cm, B: 19 cm, 1 stk.
  438,00 DKK
  Indhold: bla.: Trædele til køkken og møbler, små dekorationsgenstande som service af porcelæn og en lampe med lys (inkl. batterier). Derudover remedier til arbejdet - fx pincet, lim, maling og pensel.

  Leg boligstylist og træn finmotorikken med dette saml-selv-sæt, der indeholder en lang række forskellige materialer (hhv. træ, stof, papir, plast og metal) til at samle og indrette et miniaturerum. Alt er i bedste kvalitet med meget fine detaljer. Udførlig engelsk vejledning medfølger.

  Inden du går i gang med samling af de mange små dele, anbefales det at gennemse den udførlige vejledning med fine step-by-step illustrationer, samt gennemgå alle de mange materialer og dele i kassen. Alt er pakket klar til brug og det eneste du skal gøre, er at samle og montere delene med den medfølgende lim, samt farvelægge med maling. Pincetten bruges til de helt små dele, både når der skal limes, monteres og males..

  Miniatureverden eller Mini World er en populær trend, hvor du skaber små eventyrlige miljøer. De små samlesæt kalder både på finmotorik og fordybelse - og resultaterne er fascinerende. Et herligt hyggeprojekt for større børn og voksne

Varer 1-36 af 154

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.