Gaveartikler og gaveidéer

Gaver til kreative voksne

Leder du efter en lykkebringende gave til en kreativ person, så er du landet det rigtige sted. Her finder du forskellige idéer til gaver til voksne, som nyder at fordybe sig i en kreativ hobby. Her er noget for enhver smag, så du kan finde den helt rigtige gave.

Gaver til kreative voksne
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 3-5 hverdage
Levering er 3-5 hverdage

Varer 1-36 af 140

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Glas- og porcelænstusch
  streg 1-2 mm, halvdækkende, ass. farver, 12 stk./ 1 pk.
  151,30 DKK
  Semidækkende vandbaseret tusch med pumpespids til glas og porcelæn. Efter varmehærdning i ovn, tåler emnet mild maskinopvask.

  Tuschen binder bedst på en ren, tør og fedtfri overflade. Ryst tuschen godt og tryk forsigtigt tuschens pumpespids op og ned, til farven løber til filtspidsen. Lad det færdigdekorerede emne tørre i 8 timer og sæt det i en kold alm. ovn ( ikke varmluft eller damp ). Tænd ovnen på 230 gr C. Efter 40 minutter i ovnen er emnet hærdet.Lad det køle af i ovnen til den er kold.

  Brug denne super populære tusch på transparente eller lyse emner, fx glas eller hvid porcelæn. ( NB: Seriens hvide tusch kan desuden dække på mørk porcelæn ). Efter varmehærdning er de flotte farver robuste og tåler dagligt brug
 2. Glitterpapir i blok
  A4, 210x297 mm, 150 g, 30 ark/ 1 stk.
  86,95 DKK
  Sortiment af mat papir trykt med glitterlak på den ene side af hvert ark. I alt 10 ensfarvede og 5 mønstrede ark a 2 stk.
 3. Syskrin
  str. 24x16,3x19 cm, 1 stk.
  178,00 DKK
  Syskrin i træ med 5 rum
 4. Art Aqua akvarelfarver
  str. 10x15 mm, metallicfarver, 12 frv./ 1 pk.
  126,00 DKK
  Indhold: 12 farver, 1 vandpensel og 1 svamp..

  Højpigmenteret akvarelmaling/vandfarve i topkvalitet med imponerende farveegenskaber og høj lysægthed. Nem at arbejde med og velegnet til både farveintense og lyse akvareller. Akvarelfarverne leveres i metalæske. Pensler rengøres i vand.

  Brug akvarelmalingen med pensler af ponyhår, der holder meget vand eller standardpensler af syntetiske hår. Anvendes typisk på akvarelpapir produceret til formålet, men kan også bruges på andre typer af papir eller andre overflader som lærred til akvarel, træ, nogle typer plast eller pergament..

  Akvarel er et medie, hvor farvepigment opløses i vand og overføres til akvarelpapir. Fungerer godt med farveblyanter, akvarelblyanter eller flydende akvarel til mixed media projekter.

  Leveres i metalæske

Varer 1-36 af 140

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.