MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.
Gaveartikler og gaveidéer

Gaver til kreative børn

Her kan du finde inspiration til gaver, du kan give til kreative børn. Mange børn er glade for at være kreative, fordi de kan bruge deres hænder og fantasi til at skabe noget nyt. Du kan styrke barnets glæde ved kreativitet med udvalget, du finder på denne side.

Gaver til kreative børn
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Varer 109-144 af 328

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Funny Friends
  monster - Fuzzy, str. 21,5x18 cm, grøn, 1 sæt
  15,98 DKK
  Materialesæt med alle materialer til sjov figur af hobbyfilt. Den udskårne filt har huller i kanten til syning og pynten er selvklæbende. Indhold: 1 stk. figur udskåret af polyesterfilt og tilhørende selvklæbende filtpynt, filt til påsyning, fyld, garn og nål. Vejledning på pakken
 2. Kreativt Minikit
  figurer med store øjne, 1 sæt
  25,08 DKK
  Indhold: nøglering, magnet og sugekop, Silk Clay i 8 farver og store øjne.

  Materialesæt til sjove og lette figurer af Silk Clay monteret på nøglering, magnet og sugekop. Inspiration medfølger
 3. Mini kreative sæt
  æg til ophæng, 1 sæt
  27,25 DKK
  Materialesæt til dekoration af hvide æg i mat plast med tusch. Inspiration medfølger.

  Dekorer de hvide æg med de medfølgende tuscher, i lige netop de farver og det design du ønsker. Fantasien kan her få frit løb, og samtidig trænes koordinationsevnen hvis man skal få mønstre og streger til at mødes. Selv de mindste børn kan være med i denne aktivitet, hvor de skaber og kreerer med deres frie fantasi som deres vigtigste værktøj..

  De små mini-kits er kreative materialesæt der er nøje afstemt med mængden af materialer, så det er nemt at gå til opgaven. Der medfølger en visuel trin-for-trin guide på hver pakke, som barnet kan følge og træne sin evne til at se og forstå sammenhænge. Der er også læring i at bryde rammerne for det opstillede, se nye muligheder i det medfølgende materiale og blot lade sig inspirere. I denne frie kreative proces styrkes barnets tro på egne evner.
 4. Julehjerter af læderpapir
  tykkelse 0,55 mm, natur, guld, 1 sæt
  63,95 DKK
  Materialesæt med udstansede dele til 4 flettede hjerter i tre designs, som evt. kan mixes. Incl. hanke i natur. Indhold: Udstansede hjerteskabeloner til 2 hjerter i natur, 1 hjerte i guld og 1 hjerte i natur med guldprint samt 4 hanke. Vejledning medfølger

Varer 109-144 af 328

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.