Gaveartikler og gaveidéer

Gaver til kreative børn

Her kan du finde inspiration til gaver, du kan give til kreative børn. Mange børn er glade for at være kreative, fordi de kan bruge deres hænder og fantasi til at skabe noget nyt. Du kan styrke barnets glæde ved kreativitet med udvalget, du finder på denne side.

Gaver til kreative børn
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Varer 1-36 af 142

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Hobbybox
  ass. farver, 1 stk.
  329,00 DKK
  Indhold: Karton, kartonmosaik, tusch, lim, saks, elastiksnor, bogstavperler, rørperler, perleplader, pomponer, chenille, puslespil til at tegne på og rhinsten, rulleøjne og mosgummifigurer, der alle er selvklæbende samt inspirationsark.

  Masser af forskellige materialer til kreativ aktivitet efter fri fantasi. Alt samlet i en opbevaringskasse af plast med et praktisk håndtag på låget, der er fastgjort med clips
 2. PhotoPearls Startsæt
  1 sæt
  460,00 DKK
  Indhold: 15000 stk. Nabbi PhotoPearls - 30 farver i æske med farvekoder på låget, 4 stk. stiftplader (15x15 cm), 4 selvklæbende ark.

  Materialesæt med originale Nabbi PhotoPearls til opbygning af billeder ved hjælp af computerprogram
 3. Kreativt Minikit
  Toiletrulle sprælle-bi, 1 sæt
  27,25 DKK
  Indhold: Chenille, pomponer, bomuldssnor, metalclips, selvklæbende mosgummicirkler, selvklæbende rulleøjne, plastperler og glitterlim. Mønsterark på indvendig side af emballagen..

  Materialesæt til sprælle-bi med bevægelige vinger. Biens vinger klippes af emballagen. Tilsæt selv tom toiletrulle. Vejledning medfølger.

  Ud over materialerne i sættet skal du også bruge en tom toiletrulle, en hullemaskine og en saks.
  Start med at sno chenille rundt om toiletrullen, så de danner biens striber.
  Lav to huller lige over biens striber og et hul i toppen – få evt. hjælp af en voksen.
  Klip nu vingerne ud, der er illustreret på indersiden af emballagen, og fold dem på midten. For at bien kan sprælle med vingerne, sættes en snor i mellem hver vinge, så de er i forlængelse af hinanden. Lav huller med en hullemaskine eller en saks, og montér vingerne med den medfølgende snor, perler og clips/soldater. Pynt til sidst bien med glitterlim, selvklæbende rulleøjne, mosgummicirkler, og lav biens følehorn af et stykke chenille, pomponer og mosgummicirkler.

  Tanken bag dette kit/materialesæt er at inspirere til ’kreativ med genbrug’ og genanvende tom emballage – både fra husholdningen (såsom toiletruller, mælkekartoner, æggebakker m.m.) samt pakkens emballage – og kombinere disse med fantasi og kreativitet til sjove figurer.
  Gennem den kreative proces og den efterfølgende leg er dette kit en oplagt mulighed for at tale og lære om genanvendelighed. Børnene lærer at udfolde deres kreativitet, og at man ved at bruge sin fantasi kan sætte affald og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, såsom fantasifulde figurer, legetøj m.m. Dette inspirerer børnene til at se tingene på nye måder og selv fortsætte med at genanvende andre emner på kreative måder i stedet for at smide ud

 4. Funny Friends
  enhjørning, rosa, 1 sæt
  54,95 DKK
  Indhold: 4 forskellige farver Silk Clay, 1 farve Foam Clay glitter og to str. styroporæg.

  Materialesæt med alle materialer til sjov figur af Foam Clay® og Silk Clay®

Varer 1-36 af 142

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.