Gaveartikler og gaveidéer

Gaver til kreative børn

Her kan du finde inspiration til gaver, du kan give til kreative børn. Mange børn er glade for at være kreative, fordi de kan bruge deres hænder og fantasi til at skabe noget nyt. Du kan styrke barnets glæde ved kreativitet med udvalget, du finder på denne side.

Gaver til kreative børn
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 3-5 hverdage
Levering er 3-5 hverdage

Varer 1-36 af 327

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Foam Clay® og Silk Clay® i gaveæske
  ass. farver, 1 sæt
  314,00 DKK
  Indhold: Silk Clay, Foam Clay, Foam Clay glitter, Foam Clay L, Foam Clay XL, kagerulle, udstiksforme, modellerpinde, styroporkroppe, styroporhjerte, styroporufo, styroporkugler og -æg, træpinde, ispinde, selvklæbende rulleøjne, fjeder og nøgleringe..

  Sæt gang i kreativiteten med denne gaveæske, som indeholder forskellige selvhærdende modelleringsmasser til modellering af figurer og beklædning af emner. Inkl. diverse værktøj og tilbehør..

  Brug din fantasi og kreativitet til at lave spændende figurer af modelleringsmasse i forskellige farver. Gaveæsken indeholder alt det, du skal bruge til at begynde dit formgivningseventyr. Du kan lave figurer i forskellige farver og give dem forskellige udtryk. Du kan også få inspiration fra kassen med en QR kode, der giver dig tips og tricks til modellering med Silk Clay og Foam Clay..

  Æsken er fantastisk til underholdning og læring for børn i alle aldre. En gaveæske, som lægger op til mange timers udforskning af materialer og læring om figurer, former og farver. Så drag ud på formgivningseventyret, hvor finmotorikken styrkes og kreativiteten og fantasien sættes i gang..

  inkl. inspiration,inkl. opbevaringsæske
 2. Smykke Startsæt
  Wire, forsølvet, 1 sæt
  86,95 DKK
  Indhold: 10 stk karabinlåse, 50 stk. wireklemmer, 20 stk. knudeskjulere, 20 stk o-ringe og 5 m wire.

  Smykke startsæt med alt hvad du behøver af smykkebeslag til lukning og montering af kæder med smykkewire eller lædersnøre.

  Smykker er altid den sikre gaveidé, men det er også lækker selvforkælelse. Med vores startsæt bliver rollen som din egen smykkedesigner legende let. I sættet har du alt, hvad du skal bruge af beslag til lukning og montering. Så gå trygt i gang med at kreere med perler, sten eller fjer m.m..

  Men bliver du spurgt, hvor din nye halskæde er fra, kan du med stolthed i stemmen sige, at det er eget design. Måske skal du i gang med at kreere smykker til hele familien og venneflokken, der ivrigt har bedt til, at du kan lave flere. Men det er jo heldigvis intent problem, for når først du sidder i dit hobbyunivers, og kreativiteten rammer, kan du sidde og skabe unikke smykker i flere timer. Du glemmer alt om vasketøjet, regningerne og legeaftalerne, for du sidder lige dér i din skyhøje koncentrationsboble og nyder fordybelsen
 3. Kreativ kasse
  Regnbue, 1 sæt
  167,00 DKK
  Indhold: Foam Clay, Silk Clay, Sticky Base, små pailletter, pomponer, mønster papir, selvklæbende rulleøjne, træperler med ansigt, nylonsnor, plastperler, mosgummifigurer med glitter, farvede ispinde, tændstikker, piberensere og glitter pomponer..

  Kasse med forskellige kreative materialer, som opfordrer til udforskning, leg og læring og sætter gang i sanserne, fantasien og kreativiteten. Der medfølger kreativ inspiration på æsken.

  Brug Sticky Base som både lim og modelleringsmasse. Kombiner Silk Clay og Foam Clay med de mange forskelligartede materialer, og skab en verden af fantasifulde figurer. Kort sagt: Brug fantasien og udforsk de kreative muligheder..

  Ud over de medfølgende materialer i den kreative kasse er det en god ide, hvis du har en saks og en nål til rådighed.

  inkl. inspiration,inkl. opbevaringsæske
 4. Flette- og foldesæt
  1 pk.
  83,95 DKK
  Materialesæt til flot julepynt i Vivi Gade. Indhold: 2 ark hvid karton, 2 ark glitter papir, 1 ark vellum papir, 4 ark ass. design papir, 4 sæt flette hjerter, 48 ass. stjernestrimler, 3 m vokset snor, tape, 15 stk. splitringe i guld og rhinsten

Varer 1-36 af 327

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.