Gaveartikler og gaveidéer

Gaver til kreative børn

Her kan du finde inspiration til gaver, du kan give til kreative børn. Mange børn er glade for at være kreative, fordi de kan bruge deres hænder og fantasi til at skabe noget nyt. Du kan styrke barnets glæde ved kreativitet med udvalget, du finder på denne side.

Gaver til kreative børn
Fri fragt kasse
Fri fragt ved 249 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Varer 1-36 af 301

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Start DIY Kit Crepepapir, 105 g, ass. farver, 1 sæt
  Udsolgt
  Start DIY Kit Crepepapir
  105 g, ass. farver, 1 sæt
  142,00 DKK
  Indhold: 8 ruller crepepapir i ass. farver, falseben i plast, papirbelagt wire i to tykkelser, styroporkugler i to størrelser, støvdragere i orange og Multi Glue.

  Med dette kit kan du lære at lave crepepapirsblomster. Indeholder alle de materialer du skal bruge, og alt den vejledning du behøver.

  Vil du lære at lave blomster af crepepapir, er vores Start DIY Kit helt perfekt. Det indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. Scan QR-koden, og bliv ført ind i vores læringsunivers. Her finder du vores videoer, som trygt guider dig til flere typer af papirblomster gennem forskellige teknikker. Til sidst står du med en smuk buket af crepepapirsblomster Bemærk: Du kan både bruge limpistol og Multi Glue. Med Multi Glue er tørretiden 1/2 - 1 time pr. trin.

  Gennem en udførlig videoguide og trinvejledning lærer du at lave forskellige typer af blomster med hver deres teknikker - og resultatet bliver en buket af farvestrålende papirblomster, som du kan placere i en vase. Bagefter er det nok materialer til, at du kan udforske egne teknikker og lave blomster ud fra fri fantasi. Sættet er derfor til dig, som gerne vil lære håndværket og teknikken - men som bare ikke er kommet i gang endnu.

  inkl. inspiration,inkl. opbevaringsæske
 2. Silk Clay®, Basic 2, ass. farver, 10x40 g/ 1 pk.
  Udsolgt
  Silk Clay®
  Basic 2, ass. farver, 10x40 g/ 1 pk.
  154,00 DKK
  Smidig, blød og selvhærdende modelleringsmasse, som du kan forme til masser af fantasifulde ting. Bliver leveret i praktiske, lufttætte beholdere.

  Er du vild med at modellere, men hader alt griseriet, så vil du elske modelleringsmassen, Silk Clay®. Den hverken sviner eller smitter af, hvilket gør den superpraktisk for børnefamilier. Modelleringsmassen er fleksibel at arbejde, og du kan nemt trille, rulle og forme den. Derudover så klæber den uden at klistre, og tørrer op ved stuetemperatur. Husk at opbevare modelleringsmassen i den lufttætte beholder med låget på, så holder massen i længere tid.

  Silk Clay® styrker fordybelsen, fantasien og de taktile sanser, og er et materiale, som du let kan bruge, når du vil samle hele familien til kreativ kvalitetstid:.

  • Skab flotte figurer og skulpturer
  • Form farverigt mad til børnenes legekøkken, såsom kager, frugt og slik
  • Lav søde ophæng til jul, påske og halloween
  • Pift køleskabet op med hjemmelavede magnetfigurer
  • Ælt flere farver sammen, og skab dit eget farvespil
  .

  Silk Clay® er supersjovt for børn og voksne. Derfor har modelleringsmassen også rigtig mange fans. Den bløde og skumagtige konsistens er dejligt at have i hænderne for familiens små, og er generelt supernemt at modellere med. Faktisk kan hele familien være med til at skabe kreative værker af Silk Clay®. Vil I prøve at lave fine detaljer i massen, kan I bruge værktøj som sakse, modellerpinde og udstiksformer. Bliver dit Silk Clay® tørt, kan du prøve at gendanne dens elasticiteten med lidt vand og bearbejdning i hånden
 3. Juleklippepakke, ass. farver, 1 sæt
  På lager d. 2022-08-15
  Juleklippepakke
  Ass. farver, 1 sæt
  952,00 DKK
  Indhold: 120 ark karton, 30 ark metalkarton og 22 glitterlim i flere farver, 20 ark metalpapir i guld og sølv, 100 julefigurer af hvid karton, selvklæbende rhinsten, 400 stk. guirlandestrimler, glitrende mosgummifigurer og små iskrystaller af folie.

  Sæt med masser af kreative materialer inkl. skabeloner og inspirationsark til julepynt, der glitrer og skinner
 4. Funny Friends, Sam the Sheep, 1 sæt
  Udsolgt
  Funny Friends
  Sam the Sheep, 1 sæt
  54,95 DKK
  Indhold: hvide og sorte rørperler, 35 g hvid Foam Clay, 14 g sort Silk Clay, 1 sæt sjove øjne, 1 sæt rulleøjne, 5 stk. sort chenille og 2 styroporkugler.

  Sæt med materialer til at lave 1 får af Foam Clay med chenille og rørperler, samt 1 edderkop af Silk Clay og chenille. Hertil øjne

Varer 1-36 af 301

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.