Fødselsdags pynt

Fødselsdags pynt

Vil du gøre noget helt særligt ud af din fødselsdagsfest?
Det kan du gøre ved at lave fint og hjemmelavet fødselsdagspynt.
Her på siden finder du både varer, du kan bruge og idéer til, hvad du kan lave. Alle idéerne har vejledninger, så du kun skal tænke på at hygge dig. Det store udvalg af farver giver dig mulighed for at lave lige præcis det fødselsdagspynt, du har lyst til.

/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2
/40 /80 /120
  1. 1
  2. 2

Lav selv din fødselsdagspynt

Pynt op til din fødselsdag med hjemmelavet fødselsdagspynt og imponer dine gæster med din kreativitet.

Her på siden kan du få inspiration til, hvordan fødselsdagspynt kan se ud. Alle idéerne har vejledninger, så du nemt kan komme i gang med at være kreativ.

Du kan også finde de mest relevante varer til din fødselsdagspynt, og varerne kommer i mange forskellige farver, som du selv kan kombinere.

Fordele ved hjemmelavet pynt til din fødselsdag

Der er masser af fordele ved hjemmelavet pynt til din fødselsdag. Du kan fx:

  • Vælge farver
  • Vælge motiver og designs
  • Udtrykke din kreativitet
  • Hygge dig med projektet

5 idéer til bordpynt til din fødselsdag

Når du skal holde fødselsdagsfest, har du masser af muligheder for at lave din egen fødselsdagspynt. Mangler du inspiration til, hvor du kan starte, får du her 5 gode idéer til bordpynt til din fødselsdag:

Vil du have blomster som en del af bordpynten til din fødselsdag, kan du få inspiration til en kreativ vase lavet af et malet lysglas med fjer i relief.

Du kan også lave din egen søde lille vase af glaskugle stående på gardinring. En simpel, men fin fødselsdag dekoration til bordet.

En anden måde at få natur på bordet er ved at lave den selv. Naturgrene med bær af Silk Clay i glas med ballonbetræk er en måde at tilføre lidt kreativ natur til bordpynten til din fødselsdag.

Vil du gerne lave fødselsdagspynt til festlokalet, kan du fx lave din egen flagranke af hør og papirblonder.

Holder du en stor fødselsdagsfest med bordplan, kan du selv lave dine bordnumre, så de passer til resten af din fødselsdag dekoration. Fx kan du se på bordnummer malet og pyntet med glitter, hvordan du kan gøre.

Idéer til borddækning til din fødselsdag

Du finder også masser af inspiration til, hvordan borddækning til din fødselsdag kan se ud som helhed.

Se fx hvordan en borddækning og bordpynt i lilla kan se ud med blomster og vimpler som fødselsdagspynt.

Har du en yndlingsfarve, du gerne vil sætte i spil, så kan du få inspiration til fest med rød borddækning, bordkort og bordpynt. Du kan også pynte til fødselsdag i en af de andre farver fra Happy Moments serien – fx råhvid, pink, turkis, grøn, lilla eller blå – eller kombinere produkter og farver på kryds og tværs, så borddækningen til din fødselsdag bliver helt din egen.

Vil du have lidt sommerligt liv i din fødselsdagspynt, så se på borddækning og bordpynt med jordbær tema, hvor der er pyntet til fødselsdag med 3D jordbær.

Du kan også få inspiration til en gennemført borddækning til din fødselsdag med invitation, menukort og bordkort som servietring i rød og hvid.