Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.

Fest dekorationer

Inspiration til fest, pynt og dekoration

Hold en fest, der passer til dig.

Gå på opdagelse i dette univers, som særligt er til dig, der skal holde en fest, og som elsker at være kreativ. Du finder masser af inspiration til hjemmelavede invitationer, bordkort, pynt osv. Du kan også besøge en af siderne med alt, du har brug for til den type fest, du skal holde.


Hvad skal du lave til din fest?

Hvilken fest skal du holde?

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 145-172 af 172

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13409 Bordpynt, bordkort og invitation i sort og hvid med filigranhjerte

  Indbydelsen er et dobbeltkort af karton m/perlemorseffekt. Herpå hhv. mønstret designpapir fra Vivi Gade og sort karton. Sidstnævnte er også anvendt til menu- og bordkort. Pynt på alle kort er et hvidt filigranhjerte, sort hampsnor og rhinsten.

 2. Inspiration: v12301 Invitation, bordkort og menukort i sølv med hjerter
  De viste kort er dekoreret i samme stil med perlemorspapir sat på med dobbeltklæbende tape. Hjerter er monteret med 3D puder. Tekst er skrevet med sølvtusch.

 3. Inspiration: v12254 Kort pyntet med mobiltelefon af karton med rhinsten
  De viste kort er dekoreret i samme stil. Dels med mønstret og ensfarvet papir, hvoraf bl.a. en mobiltelefon er klippet. Alt er fastgjort med dobbeltklæbende tape, og mobiltelefonen er pyntet med hhv. et printet portræt og som knapper med selvklæbende rhinsten.
 4. Inspiration: v11965 Fuglekort
 5. Inspiration: v11956 Drengeindbydelse
 6. Inspiration: v1690 Vivi Gade Pop-up kort

  Vivi Gade Design papir brugt på perlemorskort. Pyntet med dekorationsbånd. 2 snit skåret i folden og bøjet ind i midten af kortet udgør Pop-up basen.

Varer 145-172 af 172

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.