Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.
Fest dekorationer

Menukort

Lav selv dine egne personlige menukort til din fest. Vi har samlet en række idéer, du kan bruge til inspiration til menukort. Her finder du kreative menukort til bryllup, konfirmation, dåb, fødselsdag og meget mere.

Klik ind på den enkelte idé, for at få en vejledning til hvordan du selv laver menukortet.

19 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14360 Kort, bordkort og bordpynt pyntet med filigranudskæringer og rhinsten
  De forskellige kort i kraftig karton med detaljerede udskæringer som blonde er pyntet med selvklæbende rhinsten. Bordkort, kort og bordpynt (saml-selv æske) er desuden monteret med tekstprint.
 2. Inspiration: v12299 Invitation, bordkort og menukort med stjerner og rocaiperler

  De viste kort er pyntet i samme stil. Alle med revet papir, der er monteret med dobbeltklæbende tape, og hvide stjerner sat fast med 3D-puder. Ekstra pynt er metaltråd med rocaiperler på, der er viklet omkring, og på et enkelt kort er et printet portræt desuden fastgjort.

 3. Inspiration: v12224 Invitation til bryllup
 4. Inspiration: v11902 Kortfremstilling
 5. Inspiration: v11507 Invitation, bordkort og menukort i grøn og sort med fodbolde
  De viste kort er dekoreret i samme stil under fodboldtema. Dels med karton i to nuancer. Dels med et 'rødt og gult kort', der er fastgjort med dekonit med fodbold. Derudover er bånd med fodbolde også sat på.

19 varer

pr. side
Stigende orden

Find materialer til at menukort til din fest

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave menukort til din fest. Du finder bl.a. papir og karton, designpapir, silkepapir, snor, glimmer og pynt, sakse, lim og meget mere.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.