Fastelavn

Fastelavn
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Kreative idéer og inspiration til fastelavn

Masser af inspiration til årets fastelavnsfest. Se vores ideer til hjemmelavet fastelavnspynt til børnenes fastelavnsris og evt. til at fylde i fastelavnstønder. Eller se, hvordan du selv kan lave nemme fastelavnskostumer til fastelavn.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 41

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15061 Mumie kostume til Halloween
  En hvid bordløber er malet med selvlysende maling (så kostumet lyser i mørke) og er herefter klippet i strimler og bundet omkring barnet med synlige knuder. Barnet er her iført hvide strømpebukser og hvid langærme indenunder, så strimlerne ikke behøver at dække hele kroppen for et flot resultat. Til sidst er barnet sminket hvidt i hovedet samt grå omkring øjnene, og rødt sminke ligner blod.
 2. Inspiration: v13733 Ansigtsmaling - Giraf
 3. Inspiration: v13731 Ansigtsmaling - Frø
 4. Inspiration: v13730 Ansigtsmaling - Pirat

  Den viste maske er malet på ansigtet med vandsminke i forskellige farver fra Grimas. Hertil er brugt hhv. svampe og pensler.

 5. Inspiration: v13728 Ansigtsmaling - Dinosaur
 6. Inspiration: v13729 Ansigtsmaling - Djævlen
 7. Inspiration: v13737 Ansigtsmaling - Kanin
 8. Inspiration: v13735 Ansigtsmaling - Abe
 9. Inspiration: v13734 Ansigtsmaling - Hund
 10. Inspiration: v13732 Ansigtsmaling - Heks
 11. Inspiration: v13727 Ansigtsmaling - Løve

  Den viste maske er malet på ansigtet med vandsminke i forskellige farver fra Grimas. Hertil er brugt hhv. svampe og pensler.

 12. Inspiration: v13032 Malet zorromaske
 13. Inspiration: v12203 Plastmasker med gipsgaze
 14. Inspiration: v12143 Rio karnevalsmasker
 15. Inspiration: v12132 Masker Rio de Janeiro

  Maskerne er dekoreret med silkepapir limet på med limlak og malet med A-color glittermaling ovenpå eller blot direkte på masken.

 16. Inspiration: v11247 Brillemaske i pap
 17. Inspiration: v11215 Optogsdragt fuglebørn
 18. Inspiration: v11212 Fuglekonge maske
 19. Inspiration: v11180 Afrikanske stammemasker

Varer 1-36 af 41

Side
pr. side
Stigende orden

Idéer til fastelavn

Vi har samlet en række kreative idéer til fastelavn, hvor du kan finde inspiration til DIY fastelavnspynt, hjemmelavede fastelavnskostumer og meget mere. Se på listen herover, for at finde inspiration til udsmykning, pynt, ansigtsmaling og udklædning. Klik ind på den enkelte idé, for at se billeder og få en trin-for-trin guide til at lave fastelavn-idéen selv.

Blandt vores kreative fastelavnsidéer, finder du både idéer til voksne, og fastelavns idéer til børn. Selv de mindste kan være med til at lave pynten selv.

Hjemmelavede fastelavnskostumer

Lige som til halloween, er en vigtig del af fastelavn, at børnene er klædt rigtigt ud. Traditionelt går børn rundt i nabolaget og rasler efter slik.

Til fastelavn kan man klæde sig ud som hvad som helst. Kun fantasien sætter grænser. Børnene kan derfor være klædt ud som prinsesser, superhelte, hekse, pirater, mumier, katte, dyr, cowboys eller noget helt andet.

Fastelavnskostumer kan købes færdiglavede, men det er nu sjovere at lave fastelavn udklædningen selv. Og det behøver ikke være ret svært.

Hos Creativ Company kan du købe alt du skal bruge til DIY fastelavn kostumer og udklædning. Vi har bl.a. god fastelavn ansigtsmaling, makeup og ansigtssminke, som I kan bruge til at give børnene det helt rigtige look. Kostumerne kan laves af bl.a stof, filt og organza, tyl. Eller brug mosgummi eller et liggeunderlag til at fra sværd til dragter. EVA skum måtterne er perfekte til bl.a. rollespilsudstyr og fastelavnsudklædning.

Vi har også et stort udvalg af masker, som du kan dekorere til flotte fastelavnsmasker.

Kig rundt på shoppen og find hobbymaterialer til nemme fastelavnskostumer.

DIY pynt til fastelavn

Fastelavn er ikke en højtid, hvor der pyntes op til den store guldmedalje. Alligevel kan det være hyggeligt at lave lidt fastelavnspynt selv. Det kan være fastelavnstønder, katte silhouetter, balloner og fastelavnsris. Du kan købe grene til fastelavnsris her, og selv pynte med katte og tønder af karton, papir og silkepapir.

Vi har også fastelavnskit med balloner, serpentinere og krone.

Fastelavnstønder

Her i shoppen finder du også et stort udvalg af fastelavnstønder, som du kan bruge til fastelavnsfesten på skolen, i klubben, i børnehaven eller derhjemme. Vi har både paptønder og tønder i træ. Du kan også finde et helt fastelavnssæt med tilbehør som tønder, kølle og pynt.

Skal der findes en kattedronning og kattekonge, kan du også købe fastelavnskroner her, eller materialer til at lave din egen flotte krone til fastelavn.

Se vores udvalg af produkter til fastelavn her.

Find materialer til fastelavnspynt og fastelavnsudklædning

Her på shoppen finder du alt du skal bruge til at lave din egen pynt til fastelavn. Du finder bl.a. ansigtsmaling, mosgummi, karton og papir, hobbymaling, metervarer, tekstiltuscher her.

Få også inspiration til halloween udklædning og ansigtsmaling her.

Hyppige spørgsmål om fastelavn

Hvornår er det fastelavn?
Fastelavn falder altid på en søndag, men datoen skifter fra år til år. Fastelavnssøndag er søndagen, som ligger syv uger før påskedag. De næste år falder fastelavn således:

 • 2022 søndag d. 27. februar
 • 2023 søndag d. 19. februar
 • 2024 søndag d. 11. februar
 • 2025 søndag d. 2. marts

Hvad er fastelavn?
Fastelavn var oprindeligt indgangen til den 40 dage lange faste frem til påske. I dag er fastelavn dog mest en festdag for børnene, som holder en fastelavnsfest med tøndeslagning, udklædning, slik og fastelavnsboller.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.