Fastelavn

Fastelavn
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Levering er 1-3 hverdage
Levering er 1-3 hverdage

Kreative idéer og inspiration til fastelavn

Masser af inspiration til årets fastelavnsfest. Se vores ideer til hjemmelavet fastelavnspynt til børnenes fastelavnsris og evt. til at fylde i fastelavnstønder. Eller se, hvordan du selv kan lave nemme fastelavnskostumer til fastelavn.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

1 vare

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v12202 Skabeloner til pynt på fastelavnsris
    Den viste pynt på riset af naturgrene er lavet af karton, silkepapir, selvklæbende rulleøjne og glitrende pomponer. Hertil er skabeloner brugt fra den pdf-fil, der hører særskilt til denne ide.

1 vare

pr. side
Stigende orden

Få inspiration til en hjemmelavet fastelavn

Hold da helt fastelavnsfest. Her er der virkelig lagt op til kreative fastelavnsudfoldelser i lange baner, hvor alle kan være med uanset kreativ erfaring og alder. Vi har nemlig så mange fastelavn idéer, at vi deler ud af dem, ganske gratis.

Her på siden har vi derfor samlet alverdens sjove, nemme, udfordrende, flotte, skøre, farlige og fine elementer, der kan være med til at fuldende dit eller dit barns fastelavnskostume.

Uanset dine forudsætninger og hvor kreativt anlagt du er, kan det være rart at søge inspiration på nettet og se, hvordan andre har båret sig ad, når de skal forvandles til en pirat, en tiger eller en robot. Her hos Creativ Company er vi helt vilde med at dele ud af vores kreative idéer, så du kan lege med. Først kommer lige et par ord om, hvordan siden her virker.

Kreative og nemme trin for trin-vejledninger

Fastelavn er for alle. Det er sjovt, lærerigt og til tider også farverigt. Man behøver ikke opfinde den dybe tallerken hvert år og lave noget, som verden aldrig har set før. Så længe man har det sjovt med det, så er alt godt.

Derfor har vi lavet hele denne inspirationsside, hvor vi håber, at I kan finde netop det kostume med det tilbehør og den pynt, som I ønsker.

Inspirationssiden fungerer som et kreativt katalog med masser af lette trin for trin-vejledninger til at lave blandt andet:

·        Fastelavnsmasker i alle afskygninger

·        Vellignende ansigtsmaling med billeder

·        Traditionelle og utraditionelle fastelavnsris for enhver smag

·        Fastelavnstønder med pynt

·        Fastelavnspynt, hvor alle kan være med.

·        Hoveddekorationer der fuldender looket

… og meget, meget andet. Når I har fundet det, I ønsker at prøve kræfter med at lave selv, klikker I jer blot ind på det. Her får I en udførlige vejledning, som er nem at følge. Den viser jer nøjagtigt, hvad I har brug for at købe her på shoppen, når I gerne vil kaste jer ud i at lave netop det.

Skab fantasifulde kostumer til store og små

Fastelavn er et af de tidspunkter på året, hvor fantasien får allermest frit løb. Der er ingen grænser for, hvilke kreativiteter du kan kaste dig – og dine børn – ud i, når I skal skabe et flot, unikt kostume til den store festdag, hvor der skal slås katten af tønden.

Hos Creativ Company har vi alt, hvad I skal bruge til at lave kostumerne selv med det tilbehør, som man kunne forestille sig hørte til fx en sygeplejer, en ridder eller en løve. Når du klikker dig ind under den dragt eller udklædning, du vil lave, så får du samtidig en liste over materialer, der er nødvendige. Intet er bindende. Du kan naturligvis lave alle de sjove og kreative ændringer, som du har lyst til.

En del af kostumet kan fx være en ansigtsmaske. Ansigtsmasker er superhyggelige at lave. Både børn og voksne kan få lang tid til at gå med at pynte maskerne med alt fra maling, fjer og similisten til tusch, glimmer og naturelementer.

Flot ansigtsmaling for alle

Udover selve tøjet og selve tilbehøret, er der også en anden virkelig fin aktivitet, I kan lave sammen, som har kæmpestor effekt på fastelavnskostumet. Til rigtig mange kostumer giver det også mening at sprede lidt kulør i ansigtet. Skal dit barn være en farlig løve, en skræmmende dinosaurus, en majestætisk giraf, en smuk prinsesse eller en sej spiderman? Ja, så er der hjælp at hente til den kreative ansigtsmaling også.

Vejledninger til ansigtsmaling indeholder billede for billede af nøjagtigt, hvad du skal male. På den måde kan alle – uanset kreative evner og fantasi – skabe sig en fin ansigtsmaling. Det kan nemlig bare noget helt særligt, når man også er malet i ansigtet. Det fuldender ens kostume på en måde, som ingen andre accessories formår.

Det er naturligvis ikke kun til fastelavn, at det er sjovt at lave udklædning. Halloween er også mere og mere populært. Her på siden kan du også finde en guide til ansigtsmaling, der passer perfekt til Halloween-kostumet – såsom mumien, piraten, fugleansigtet eller udklædning med sår.

Det kan også sagtens være, at I skal holde en temafest med udklædning eller en børnefødselsdag, hvor man må komme udklædt. I så fald kan I også finde en masse inspiration her for alle, der skal med.

Pynt op med hjemmekrea til fastelavn – hjemme og til fastelavnsfesten

Tiden nærmer sig. Kostumet er på plads eller i hvert fald planlagt. Hvis I skal stå for en fastelavnsfest derhjemme, på skolen eller bare elsker at pynte op ved årets højtider. Så er det heldigt at siden her også rummer en helt utroligt masser skøn inspiration til, hvordan I kan gøre fastelavnsdagen, tønden og pyntet ekstra sjovt at se på.

Gør en søndag før fastelavn endnu sjovere ved at sætte jer ned og skabe en lang række af fine raslevæsner på pinde. Dem kan I sætte i potteplanter, gå og fjolle med eller noget helt tredje. De er fine, og så kan de laves som både klovne, katte, ænder, pirater og prinsesser.

I kan også lave jeres egne figurer og former, så I kan dekorere et flot fastelavnsris med derhjemme. Pynt til et fastelavnsris kan laves af næsten alt, du lige har ved hånden såsom krep-papir, mosgummi, karton, små øjne, fjer og meget andet.

Derudover kan I lave flagranker, dekorere selve fastelavnstønden, pynte væggene med glittermasker i papmache og lave jeres helt unikke konge- og dronningekrone til vinderne.

Hvad drømmer du om at klæde dig eller dine børn ud som? Er det et dyr? En heks eller måske et postbud? Uanset hvilken retning kostumet går i, og hvor meget I har lyst til at gøre ud af det, så er der helt sikkert nogle kreative input her på siden, som I kan tage med videre, så I kan få lavet det helt rigtige outfit til dagen.

 

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.