DIY home decor

Kreative idéer til lav selv boligindretning

Vil du lave DIY home decor?

Her finder du oplagte varer til dekorationer til hjemmet og masser af spændende home decor idéer, som du selv kan lave. Uanset om du kan lide at hækle, arbejde med læderpapir, dekorere på ting eller noget helt fjerde, så kan du finde inspiration til dekoration og boligindretning her.


Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 57

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16129 Plakat med bloktryk
  Lav dig egen plakat med bloktryk. Anvend linoleumstryk, som også kaldes bloktryk, fordi trykpladerne er delt op i flere dele. Beslut om stregen eller det omkring skal skæres væk. Skær trykpladen ud i linoleum og svært de højtliggende områder med valse. Tryk herefter motivet på et ark akvarelpapir. Vær opmærksom på, at trykket bliver spejlvendt, hvis der indgår tekst.
 2. Inspiration: v14939 Rya pudedyr
  Små puder er syet med knudesting på ryabund og monteret med ører og bagstykke af filt. Inden montage er der monteret naturtro bamseøjne.
 3. Inspiration: v14834 Hjerte med bladtryk
 4. Inspiration: v14013 Lygte af regnbuefarvet karton

  Lygten er lavet af regnbuekarton, klippet i strimler. Strimlerne er bukket på midten og hæftet lodret styk for styk på en vandret, samlet strimmel i både top og bund. Til slut er en enkelt strimmel hæftet fast øverst som hank.

 5. Inspiration: v13517 Lysglas med kærlighedsbudskab af pålimet papir

  Lysglassene er dekoreret med papir fra Color Bar, der er fastgjort med decoupagelak. På et glas pynter et hjerte, på de to andre er bogstaverne 'I' og 'U' monteret. Tilsammen udtrykker glassene: I love you.

Varer 1-36 af 57

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.