Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.

DIY home decor

Kreative idéer til lav selv boligindretning

Vil du lave DIY home decor?

Her finder du oplagte varer til dekorationer til hjemmet og masser af spændende home decor idéer, som du selv kan lave. Uanset om du kan lide at hækle, arbejde med læderpapir, dekorere på ting eller noget helt fjerde, så kan du finde inspiration til dekoration og boligindretning her.


Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 109-144 af 346

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14886 Stolehynde strikket i XL kæmpegarn
  Stolehynden er et hurtigt projekt, som strikkes på pind 35 med XL kæmpegarn. Den færdige hynde er her ca. 45 x 45 cm. Der bruges knap 2 nøgler pr. hynde.
 2. Inspiration: v14819 Ryaophæng med uldgarn
 3. Inspiration: v14837 Lille fehus i bogkasse
 4. Inspiration: v14805 Krans af pomponer
  Den viste krans er af styropor og dekoreret med tætbesatte pomponer, der er bundet fast. Hver pompon er forinden lavet i akrylgarn på et værktøj til pomponer.
 5. Inspiration: v14586 Uro af vindseltråd med magneter til ophængning af fotos osv.
  Den lange uro af tre stykker snoet jerntråd monteret i en gardinring er pyntet med store træperler forneden. På uroen er diverse ophæng sat fast med kraftfulde magneter, der hver er skjult under en lille træbrik.
 6. Inspiration: v14519 Nissedør på eventyr i december
  Dør, postkasse, stige og juletræ er malet med Plus Color hobbymaling. Herefter er det sammen med anden småpynt stillet an som kulisse i miniature for et eventyr efter fri fantasi. (Få inspiration til dette direkte i denne vejledning).
 7. Inspiration: v14495 Stjerne støbt af gips

Varer 109-144 af 346

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.