Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.

DIY home decor

Kreative idéer til lav selv boligindretning

Vil du lave DIY home decor?

Her finder du oplagte varer til dekorationer til hjemmet og masser af spændende home decor idéer, som du selv kan lave. Uanset om du kan lide at hækle, arbejde med læderpapir, dekorere på ting eller noget helt fjerde, så kan du finde inspiration til dekoration og boligindretning her.


Varer 1-36 af 38

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15830 Lanterner med udstansede blade
  Dekorer lanterner af glas med efterårsmotiver i form af blade udstanset i silkepapir. Tillføj detaljer med en glas- og porcelænstusch efter tørring. Lygten hærdes i ovnen til sidst.
 2. Inspiration: v14261 Boliginteriør af træ, malet og pyntet med aftryk

  Den ene af træstagerne med geometrisk form er malet med Plus Color hobbymaling. Denne maling er også anvendt til de motiver, der er lavet med stempel på den stående træfigur i 3D.

 3. Inspiration: v13851 Glas til lys dekoreret med merino uld og fjer

  Hvert lysglas er smurt ind i VTR Glue, hvorefter florlette totter af Merino uld er fastgjort herpå - sammen med naturfjer. Efter tørring er glassene lakeret med akryllak.

 4. Inspiration: v13182 Glasflaske med dekoreret lysholder og skilt i metal

  Glasflasken er pyntet med hampsnor, ibundet metalskilt. Nederst på flasken er en tekst skrevet med en glas- og porcelænstusch. Glaskugler er lagt i bunden af flasken, og i flaskeåbningen balancerer en lysholder, pyntet med hængende glaskugle.

 5. Inspiration: v12781 Glas med frost maling
 6. Inspiration: v12630 Lysglas med masking tape
 7. Inspiration: v12189 Lysglas med strik

Varer 1-36 af 38

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.