MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.
DIY home decor

Ophæng

Varer 109-144 af 246

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13720 Ophæng med elefant pyntet med kugler af harmonikapapir

  Elefanten med ører er klippet af Color Bar karton med ny farve på hver side. Herefter er den pyntet med halvkugler af harmonikapapir og monteret på neonfarvet knyttesnor sammen med kugler - også af harmonikapapir - og perler af mosgummi.

 2. Inspiration: v13578 Dekoreret hus til ophæng af husnøgle m.fl.

  Huset af træ, der er beregnet til ophængning af nøgler, er malet med Plus Color hobbymaling og tørret. Herefter er det dekoreret med karme, blomster osv. ved hjælp af Uni Poscha tusch i forskellige farver.

 3. Inspiration: v13454 Lærreder med byhuse som collage på træliste

  Hvert byhus er 'opført' på malerlærred. Pigment Art School og Uni Posca tuscher er brugt hertil. Efter tørring er bagsiden af byhusene monteret med magneter, hvorefter de er opsat som collage på træliste, sortmalet med magnetmaling.

 4. Inspiration: v13313 Clipboard med dekoration
 5. Inspiration: v13263 Fugl med hjerte i Helsinki designpapir

  Fuglen med et hjerte på kroppen og i næbbet er lavet af Helsinki papir fra Vivi Gade. Alt er udklippet og med en E-Z-runner limet sammen. Herefter er fuglens næb monteret med hjerte i sytråd, der også er brugt til ophænget, pyntet med træperler.

Varer 109-144 af 246

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.