MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.
DIY home decor

Ophæng

Varer 73-108 af 246

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v10587 Flotte firkantede vinduescollager
  Dette kreative projekt styrker børns fornemme- og billedklogskab idet, de arbejder kreativt med farveblanding ved at lægge transparente farvelagte emner oven på hinanden, hvorved farverne blandes yderligere. Desuden vil det at arbejde eksperimenterende med teknikker, redskaber og materialer, der er ukendte for dem, styrke deres intuition (fornemmeklogskab).
 2. Inspiration: v14147 Malet træplade med mønster i vintage look

  Træpladen med ophængshul er malet 2 farver og dekoreret med mønster i en tredje farve, lavet efter skabelon. Til begge dele er Chalky Vintage Look maling brugt. Efter tørring er pladen slebet med sandpapir, hvorved det lidt slidte udtryk er opnået.

 3. Inspiration: v14102 Ampel af papirgarn til svævende hylde

  Den viste ampel er lavet af papirgarn som lange snore med perler. Snorene er herefter fæstnet i hullerne på en rund træplade, hvorunder en stor træperle er trukket. Arbejdet er lukket med knude.

 4. Inspiration: v13958 Ophæng med papirdiamanter af designpapir fra Vivi Gade

  Ophænget er en lang lædersnor med træperler i hver ende af to store papirdiamanter med en diameter på hhv. 20 og 16 cm. Hver papirdiamant er foldet og limet af kvadratisk papir fra Vivi Gade.

Varer 73-108 af 246

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.