Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 83

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16205 Hyggelige lyshuse med glimmerdetaljer
  Lad hyggen begynde! Lyshusene er smukke i sig selv, men med lidt farve og glimmer bliver de kun endnu flottere! Mal med akryl maling og dekorér med 3D liner. Nem og dekorativ pynt til vindueskarmen.
 2. Inspiration: v14935 Elefant dekoreret med hobbymaling og lille festhat
  Den viste elefant er dekoreret med hobbymaling, bånd og en lille hat. Elefanten er sød som bordpynt til barnedåb eller baby shower.
 3. Inspiration: v14412 Malet og pyntet maske til jul
  Den viste julemaske af karton er malet efter fri fantasi med Colortime tusch. Herefter er masken pyntet med selvklæbende rhinsten efter smag, og den medfølgende elastik er monteret.
 4. Inspiration: v13887 Decoupage af mønstret glanspapir på maske

  Den viste maske er beklædt med mønstret glanspapir, fastgjort i firkantede stykker med limlak. Efter tørring er rhinsten limet fast som dekorative øjenvipper over hvert øje på masken.

Varer 1-36 af 83

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.