Dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 1-36 af 76

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Stof rosetter til ophæng
  Udsolgt
  Inspiration: v15990
  Stof rosetter til ophæng
  Hjemmelavet tekstil rosetter til ophæng, som også er velegnet til julepynt. Lav stof rosetter af cirkler af stof og strygestof. Beklæd kartoncirkel med stof, og lav risting med en synål. Det kræver ikke en symaskine.
 2. Enhjørninge papæsker med Foam Clay dekoration
  Udsolgt
  Inspiration: v14855
  Enhjørninge papæsker med Foam Clay dekoration
  Enhjørning æske til små ting eller som blyantholder. Æsken er lavet på rund papæske, horn og ører er formet af Foam Clay og dekoreret med hobbymaling samt pailletter.
 3. Sammensatte julefigurer af indfarvede træpinde
  Udsolgt
  Inspiration: v14415
  Sammensatte julefigurer af indfarvede træpinde
  De viste figurer til jul er limet sammen efter fri fantasi af indfarvede træpinde. Pynt er selvklæbende mosgummi i runde skiver samt rulleøjne og rhinsten, der er limet på.
 4. Decoupage og kulørte dun på halvmaske
  Udsolgt
  Inspiration: v13884
  Decoupage og kulørte dun på halvmaske

  Den viste halvmaske af papirpulp er dekoreret med decoupagepapir i mindre stykker, fastgjort med limlak. Efter tørring er masken pyntet med fastlimede dun langs kanten, øverst.

Varer 1-36 af 76

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.