Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 145-180 af 696

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14653 Malet bakke med glasmosaik
  Den viste serveringsbakke er malet hvid med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er den dekoreret i bunden med en mosaik af ukurante glasstykker, der er fuget med hvid mosaikfiller.
 2. Inspiration: v14648 Malede fisk af træ
 3. Inspiration: v14647 Malede fugle af træ
 4. Inspiration: v14642 Malet æske med mosaik
 5. Inspiration: v14610 Fritstående ugle med decoupage og malede detaljer
  Den fritstående ugle af papmaché med detaljer på forsiden er grundet med hvid Plus Color hobbymaling. Efter tørring er uglen beklædt med decoupagepapir, der er limet fast med decoupagelak. Detaljer er trukket op med samme maling foruden sort.
 6. Inspiration: v14606 Dekoreret knagerække med indrammede tegninger
  Den viste knagerække med hylde og tre billedrammer er malet med Plus Color hobbymaling. Dels på de fire knager og langs kanten af rammerne. Dels er malingen brugt til teksten lavet som aftryk med en screen stencil. De indrammede tegninger er lavet med sort tusch.
 7. Inspiration: v14545 Kommode pyntet med decoupagepapir og adventstal.
  De fire skuffer i den lille kommode er malet på fronten. Efter tørring er de beklædt med decoupagepapir i design fra Vivi Gade. Ekstra pynt på hver skuffe er en fastlimet zinkplade med et udstanset tal. (Et forskelligt tal for hver søndag i advent).
 8. Inspiration: v14553 Mobilcover med broderi

Varer 145-180 af 696

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.