Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

Varer 145-180 af 453

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14546 Malet æske med mønstre lavet med elbrænder
  Den viste æske med skydelåg er dekoreret med grafik, der er brændt ned i træet med en elbrænder. Herefter er alt malet i transparente farver med Plus Color hobbymaling, der er vandfortyndet.
 2. Inspiration: v14473 Malet paphus med tegnede detaljer
  Det stående paphus er malet med Plus Color hobbymaling i forskellige farver. En farve til tagryg, en til murværk, en til dør, en til vinduer osv. Detaljer er tegnet med Uni Posca tusch.
 3. Inspiration: v14199 Blyantsholder af træ pyntet med glasmosaik
  Den viste beholder til fx blyanter er malet hvid og efter tørring dekoreret med en mosaik af små glasbrud, der er limet fast. Detaljer er tegnet med dækkende tusch til glas og porcelæn.
 4. Inspiration: v14390 Malet og pyntet træengel med hår af garn
  De to engle af træ er malet efter fri fantasi med Plus Color hobbymaling. Pynt er træhjerter, der også er malet, og selvklæbende rhinsten. Detaljer er tegnet med tusch, og hår er lavet af garn, bundet fast.

Varer 145-180 af 453

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.