Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

20 varer

pr. side
Stigende orden
  1. Inspiration: v16178 Kager af æsker
    Lav din egne dekorative kager af runde papæsker. Mal med hobbymaling og pynt glasur, lys og bær af Foam Clay og Silk Clay. Lav mange forskellige slags kager fx lagkager eller cupcakes, der er perfekte i de smås legekøkken.
  2. Inspiration: v13656 Blyant med hoved af Silk Clay
    Hver af de viste blyanter er for enden monteret med et hoved formet af Silk Clay. Herpå hår i form af kartet uld i små totter og to fjedre som arme med hænder af Silk Clay.
  3. Inspiration: v11713 Figurer beklædt med Foam Clay

    De viste figurer er alle beklædte med Foam Clay. Fremgangsmåden er små kugler af Foam Clay, der trykkes fast og glattes ud, til figuren er fuldt dækket. Foam Clay kan bruges på alverdens materialer. Fx glas, pap og træ.

  4. Inspiration: v11201 Rytmeinstrumenter

20 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.