Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Vælg en kategori eller se alle produkter nedenfor

32 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v15568 Papæg dekoreret med Plus Color hobbymaling og dekorationsfolie
  Dekorer selv påskeæg af pap, der fx kan gemmes slik indeni. Mal ægget med Plus Color hobbymaling og lak, og dekorér herefter ægget med dekorationsfolie og design limark.
 2. Inspiration: v14834 Hjerte med bladtryk
 3. Inspiration: v14106 Stoffigur med malede bomber og påsyet designknap

  Hver stoffigur er pyntet med bomber af Plus Color hobbymaling, duppet på med et penselskaft. Et enkelt hjerte er desuden pyntet med en knap i design fra Vivi Gade. Denne er syet på med merceriseret bomuldsgarn.

 4. Inspiration: v13485 Grankogler med hvidmalede og glitterdryssede kogleskæl

  Grankoglerne, der her er anrettet på et fad blandt glaskugler og snebolde af harmonikapapir, er malet hvide på spidsen af hvert kogleskæl. Herefter er transparent glitter straks drysset i den våde maling.

 5. Inspiration: v12837 Glashjerte med decoupage
 6. Inspiration: v12623 Brevpresser i glas
 7. Inspiration: v12448 Flad glaskugle med portrætfoto

  På flad glaskugles bagside er fotokopi limet på med decoupagelak til glas og duppet med A-Color Glass maling. På forsiden er skrevet med dækkende glas- og porcelænstusch.

 8. Inspiration: v11628 Vintage hjerter

32 varer

pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.