Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 109-144 af 235

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13527 Naturæg med dekorativ indfarvning og bælte af papirsnor

  Andeægget er dekoreret med et indfarvet motiv, lavet af en blad fra naturen. Bladet er trykket ind mod ægget, der herefter er svøbt i en nylonstrømpe og indfarvet med Art Aqua - iblandet limlak. Til slut er en papirsnor bundet om ægget som et bælte.

 2. Inspiration: v13381 Juleophæng af Silk Clay med rhinsten

  Juletræet og hjertet er formet i modelleringsmassen, Silk Clay. Herefter er de straks pyntet med rhinsten, trykket fast i massen. Ophæng er vindseltråd, der er stukket ned i toppen af hver figur og pyntet med facetperler.

 3. Inspiration: v13346 Påskeæg af papirgarn formet om ballon

  Hvert æg er lavet af paperyarn, viklet om ballon og limet med Paverpol skulpturlim. Efter tørring er ballonen punkteret, og en snor med perle er monteret som ophæng.

 4. Inspiration: v13240 Blyantsholder med mosaik
 5. Inspiration: v13001 Påskeæg af hårdfolie med mosaik og limfolie

  Transparent hårdfolie, dekoreret med glasmosaik og klippet i facon som æg. Limfolie i guld er gnedet på udvalgte mosaikker med Fix Glue.

 6. Inspiration: v12820 Giraf med garn
 7. Inspiration: v12461 Julekugler med 3D gel

Varer 109-144 af 235

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.