MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 37-72 af 158

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14464 At lægge bogbind på bøger
  De viste bøger er hver indbundet med kraftigt gavepapir. Herpå fungerer masking tape både som forstærkning og pynt. Label til at skrive navn og fx fag på er en selvklæbende sticker, der er monteret på forsiden.
 2. Inspiration: v14362 Sort påskeæg med hvide doodle tegninger i æggebæger af karton
  Det sorte æg med naturtro formgivning er grafisk dekoreret efter fri fantasi med en hvid tusch til glas og porcelæn.
 3. Inspiration: v14017 Juletræ af kulørt alutråd på fod af cernit

  Hvert juletræ er lavet af flad alutråd i tre farver. Hver del er bukket med en universaltang og limet sammen til et træ, monteret i en fod af cernit.

 4. Inspiration: v13870 Todelt klart påskeæg dekoreret indvendigt med pailletter og glitter

  Det todelte æg af klar akryl er skilt ad og dekoreret fra indvendig side på begge dele. Her er limlak smurt på, hvori store og små pailletter er lagt. Til slut er glitter drysset ned i den våde limlak, hvorefter delene er tørret og samlet.

 5. Inspiration: v13594 Sten med glasmosaik

Varer 37-72 af 158

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.