Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 73-108 af 177

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13820 Stjerner af akryl, pyntet med krystaller af filt og tegnet grafik

  De flade stjerner af klar akryl er på begge sider pyntet med filtkrystaller, limet fast. Heromkring er små, hvide stjerner tegnet med en Uni Posca tusch, og snor af naturhamp er monteret til ophæng.

 2. Inspiration: v13546 Påskeæg af styropor beklædt med fjer

  Styroporæggene er dekoreret med taglagte perlehønsfjer, der er limet fast. Herefter er hvert æg monteret i ophængssnor, pyntet med perle.

 3. Inspiration: v13437 Figurer af rørperler, lavet på perleplade

  De to figurer er lavet i flere dele af rørperler på en perleplade - og strøget. Herefter er delene samlet med sort alutråd, og på figurenes hoveder er selvklæbende rulleøjne monteret. Ophæng er elastik, pyntet med perler.

 4. Inspiration: v13346 Påskeæg af papirgarn formet om ballon

  Hvert æg er lavet af paperyarn, viklet om ballon og limet med Paverpol skulpturlim. Efter tørring er ballonen punkteret, og en snor med perle er monteret som ophæng.

 5. Inspiration: v13240 Blyantsholder med mosaik

Varer 73-108 af 177

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.