MEGA Sale: Spar op til 50% på masser af kreative materialer. Se tilbud her. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på tilbudssiden.

Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 73-108 af 168

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13816 Påskeæg af styropor malet og dekoreret med bånd og påskeharer

  Det viste styroporæg er malet med Plus Color hobbymaling og lakeret med blank lak. Efter tørring er et bælte af dekorationsbånd fastgjort om ægget ved hjælp af dobbeltklæbende tape, og en selvklæbende træsticker er monteret herpå.

 2. Inspiration: v13544 Grenkrans med fjer og gåseæg med tekst på tavlemaling

  Kransen af hvidmalede grene er pyntet med bl.a. perlehøns- og strudsefjer, fastgjort med alutråd. Herefter er kransen anrettet med løgplante, efeu og hhv. naturæg og gåseæg, malet med tavlelak, hvorpå tekst er skrevet med en Uni Chalk marker.

 3. Inspiration: v13381 Juleophæng af Silk Clay med rhinsten

  Juletræet og hjertet er formet i modelleringsmassen, Silk Clay. Herefter er de straks pyntet med rhinsten, trykket fast i massen. Ophæng er vindseltråd, der er stukket ned i toppen af hver figur og pyntet med facetperler.

 4. Inspiration: v13240 Blyantsholder med mosaik
 5. Inspiration: v13195 Iskrystal af chenille og gips

  Iskrystallen er formet af piberensere/chenille, dybbet i gips, drysset med krystalglitter og ophængt i sølvsnor.

 6. Inspiration: v12820 Giraf med garn

Varer 73-108 af 168

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.