Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 37-72 af 99

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v13878 Portræt som skulptur af ballon med gipsgaze
  Dette kreative projekt styrker børns livs- og billedklogskab ved at kombinere historie og billedkunst. Ved at lære om Påskeøen og de store statuer af vulkansk tuf erfarer børnene forskelligheder i kunst, kultur og hos mennesker (livs-klog). Børnene skal herefter selv prøve at skabe deres egen statue/skulptur (i mindre målestok) i gipsgaze. Når børn fremstiller ting i gipsgaze, styrkes deres rumlige viden (billed-klog).
 2. Inspiration: v13546 Påskeæg af styropor beklædt med fjer

  Styroporæggene er dekoreret med taglagte perlehønsfjer, der er limet fast. Herefter er hvert æg monteret i ophængssnor, pyntet med perle.

 3. Inspiration: v13359 Hoved med ansigtstræk, lavet af ballon med papmache

  Hver af de viste hoveder er lavet af en ballon, beklædt med papmache, hvorefter ansigtstræk, hår osv. er malet på med Art School akrylmaling.

 4. Inspiration: v13113 Støbte og malede figurer

  Gipsfigurene er lavet af støbemasse, blandet i vand og hældt på forme. Efter hærdning er figurene malet i en grundfarve med A-color Glass og tegnet op med glas- og porcelænstusch.

 5. Inspiration: v12461 Julekugler med 3D gel
 6. Inspiration: v12189 Lysglas med strik

Varer 37-72 af 99

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.