Dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 1-36 af 150

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Foldbart indkøbsnet
  Udsolgt
  Inspiration: v16160
  Foldbart indkøbsnet
  Giv muleposen et personligt touch, og gør den mere funktionel. Tilføj en lomme, korte hanke og en knap med strop, der gør, at muleposen kan rulles sammen og være i tasken som et ekstra net.
 2. Viskestykker med frugtmotiver
  Udsolgt
  Inspiration: v16188
  Viskestykker med frugtmotiver
  Lav viskestykker med dekorative frugtmotiver, der er stemplet på med mosgummistempler i forskellige forme. Dekorér med mange forskellige frugter ved at mixe stemplerne og enkle streger med tekstiltuscher.
 3. Stofkryb
  Udsolgt
  Inspiration: v1639
  Stofkryb
 4. Bøllehat med malede jordbær
  Udsolgt
  Inspiration: v15941
  Bøllehat med malede jordbær
  Mal en bøllehat med Plus Color hobbymaling, der er iblandet Tekstil medium. Mediet gør, at farven holder til vask efter strygefiksering.
 5. Batik med snor
  Udsolgt
  Inspiration: v15944
  Batik med snor
 6. Mulepose med ansigt af stempeltryk
  Udsolgt
  Inspiration: v15216
  Mulepose med ansigt af stempeltryk
  Dekorer stofposer med stempler i forskellige former. Her er formerne sammensat til et ansigt. Der er masser af muligheder for at kombinere de forskellige former til spændende og farverige motiver.

Varer 1-36 af 150

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.