Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 1-36 af 50

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v16197 Skønne muleposer dekoreret med stofkridt
  Med enkle figurer lavet af firkanter, trekanter og cirkler kan børnene dekorere flotte muleposer. Kombinationen af tekstilmaling og stofkridt giver et flot udtryk, og børnene arbejder med forskellige teknikker. Få inspiration her!
 2. Inspiration: v14756 Pengekat monteret med udklip af transferark malet med tekstiltusch
  Hver af de viste små bomuldstasker er dekoreret med transferark, der er strøget fast. Forinden er hvert ark klippet til og malet/tegnet med tekstiltusch.
 3. Inspiration: v14499 Tekstildekoration med voksfarver på skopose
  Den kulørte skopose er dekoreret efter fri fantasi med dækkende voksfarver (Play Color) på stift. Herefter er dekorationen fikseret ved strygning for at gøre posen vaskbar.
 4. Inspiration: v13667 Pude og pose med transfertryk

  Begge poser er dekoreret med aftryk, malet med Textile Color på transferpapir, der er strøget fast. Forskellen er hhv. tekst, skrevet med tekstiltusch og foto, printet direkte på transferpapiret. Hanke er klippet op og en pose er omgjort til pudevår.

Varer 1-36 af 50

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.