Dekoration

Kreative idéer til dekoration

Der findes mange teknikker til dekoration, og vi håber du vil lade dig inspirere af alle vores idéer. Hvad mener du fx om decoupage eller mosaik på lysglas, porcelænsmaling på krus eller det at lave en collage?

Find inspiration i vores idébank herunder, eller klik dig ind på en ønsket underkategori, for at se idéer til det pågældende underemne til dekoration.

Varer 37-72 af 127

Side
pr. side
Stigende orden
 1. Inspiration: v14656 Pudebetræk malet efter skabelon med Art Metal
  Hvert af de viste pudebetræk i 100% bomuld er dekoreret efter skabelon. Det ene i guld med malingen, Art Metal. Det andet i sort med tekstilmalingen, Textile Solid.
 2. Inspiration: v14106 Stoffigur med malede bomber og påsyet designknap

  Hver stoffigur er pyntet med bomber af Plus Color hobbymaling, duppet på med et penselskaft. Et enkelt hjerte er desuden pyntet med en knap i design fra Vivi Gade. Denne er syet på med merceriseret bomuldsgarn.

 3. Inspiration: v14099 Kasket med politisymbol
 4. Inspiration: v13844 Muleposer med kulørte striber og grafik

  Hver mulepose har sort grafik, lavet som aftryk med skumstempel og stempelfarve. Nogle poser er forinden dekoreret med kulørte striber som baggrund for de sorte aftryk.

 5. Inspiration: v13467 T-shirt med transfertrykte kunstværker

  Hver T-shirt er dekoreret med små kunstværker, tegnet med sort tekstiltusch på transferpapir, grundet med Textile Color i neonfarver. Med strygejern er kunstværkerne overført på tekstilerne som en collage.

 6. Inspiration: v13445 Tuschdekoreret penalhus
 7. Inspiration: v13444 Tuschdekoreret pung
 8. Inspiration: v13443 Tuschdekoreret frisbee

Varer 37-72 af 127

Side
pr. side
Stigende orden
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.